Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Lekker kijken

Voorspelbaar en cliché, maar wél een absoluut kerstgevoel: 4 x nieuwe kerstfilms

Voorspelbaar en cliché, maar wél een absoluut kerstgevoel: 4 x nieuwe kerstfilms

Buiten is het donker en koud, je pakt er een dekentje bij en (uiteraard) een kop thee of warme chocolademelk: de perfecte avond voor kerstfilms. 

| Laura van der Molen

Met dit lijstje heerlijke nieuwe kerstfilms kun je ongestoord bingen.

1. The Princess Switch

Waarover? Met Vanessa Hudgens in de hoofdrol is dit een echte kerstfilm. We zien Vanessa niet één, maar zelfs twee keer in de film, namelijk als bakker en als toekomstig prinses. Beide vrouwen wisselen van leven en worden verliefd. Er komt natuurlijk een moment dat ze moeten kiezen om hun geliefden te vertellen wie ze werkelijk zijn. Kortom: smullen.
Wanneer? Staat al op Netflix.

2. The Holiday Calendar

Waarover? Een fotograaf erft een magische kalender die de toekomst kan voorspellen en die haar misschien kan helpen bij het vinden van een ware liefde.
Wanneer? Staat al op Netflix.

3. The Christmas Chronicles

Waarover? In deze film is de kerstman niet de traditionele man met een dikke buik, maar een beetje een apart type dat van rock ’n roll houdt. Tijdens een optreden belanden een broer en een zus in de slee van de gekke kerstman, waardoor hij de hulp van de twee nodig heeft om Kerstmis te redden.
Wanneer? Staat al op Netflix.

Lees ook
Cheesy gesprekken en zwoele blikken: dit is de nieuwe kerstfilm van Netflix

4. A Christmas Prince: The Royal Wedding

Waarover? Vorig jaar konden we genieten van de ultieme kerstfilm A Christmas Prince en nu volgt er een follow-up. De journaliste en de prins gaan trouwen, maar de journaliste moet haar passie – haar blog – opgeven voor de koninklijke titel. En of ze dat ervoor over heeft…
Wanneer? Vanaf 30 november op Netflix.

VIDEO'S | SNACKS | LIJSTJE VAN DE DAG | LIFESTYLE | KERSTMIS | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: Netflix | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser