Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Lekker kijken

7 x de leukste kijktips voor iedereen die vanavond géén Pakjesavond viert

7 x de leukste kijktips voor iedereen die vanavond géén Pakjesavond viert

Voor iedereen die zichzelf liever verstopt tijdens Pakjesavond hebben we de zeven leukste kijktips op een rij gezet. Zo kan óók jij genieten van je avond.

| Amber Engelbracht

1. Four Weddings and a Funeral

Veel van Charles z’n vrienden hebben de liefde van hun leven gevonden, maar hij zelf nog niet. Op een van de bruiloften die hij als vrijgezel bezoekt, beleeft hij een onvergetelijke avond met de liefde van zijn leven Carrie. De volgende bruiloft komen ze elkaar weer tegen en vertelt Carrie dat ze verloofd is. Met een gebroken hart geeft Charlie de liefde op en vraagt hij Henrietta ten huwelijk. Zodra ze op het punt staan om te trouwen, is Carrie wéér vrijgezel. Kijk vanavond om 20:30 uur op NET 5 met wie Charles verder gaat.

2. Dutchie in Dubai

In de nieuwe LINDA.tv-serie Dutchie in Dubai volgen we Merel op de voet. In de eerste aflevering zien we hoe de ondernemer haar eigen VIP-servicebedrijf runt en ervoor zorgt dat sterren worden voorzien van alles dat ze nodig hebben. Tot Merels klantenkring behoren onder meer bekende voetballers, leden van de koninklijke familie en personalities als rapper 50 Cent. Je kunt de eerste aflevering hier zien.

3. De Verbouwing (Ziggo)

De succesvolle plastisch chirurg Tessa, gespeeld door Tjitske Reidinga, besluit haar huis te verbouwen en haar eerste privékliniek te openen. Ze lijkt haar leven op een rijtje te hebben, maar de verbouwing duurt uiteindelijk zó lang dat haar huwelijk eronder lijdt. Ze besluit een oude vriend van vroeger in te schakelen om het een en ander voor haar op te lossen…

4. About A Boy

De charmante 38-jarige Will, gespeeld door Hugh Grant, heeft een luizenleventje nadat zijn vader een kersthit de wereld inbracht. Hij werkt niet en heeft het vooral op alleenstaande moeders gemunt. Zodra hij Fiona ontmoet, raakt hij bevriend met haar twaalfjarige zoon Marcus. Zal Will het vaderfiguur van Marcus kunnen waarmaken? Je ziet het vanavond om 22:50 op NET 5.

5. First Dates

Deze klassieker van een dateprogramma is natuurlijk niet te missen. In First Dates gaan singles uiteten met een blinddate én jij krijgt als kijker de kans om alles te volgen. Is het een match made in heaven of verloopt de date niet zo soepel? Jij hoeft je hier gelukkig geen zorgen over te maken, alleen dat de televisie vanavond om 19:25 uur op NPO3 staat. Óf je kijkt het natuurlijk terug op NPO gemist.

6. The Double

Voor wie liever van wat meer spanning houdt, is dit dé perfecte film. De bekende Sovjet-huurmoordenaar Cassius wordt verdacht van de geheimzinnige moord op een Amerikaanse senator. CIA-agent Paul Shepherdson lijkt dit erg sterk, aangezien hij ervan overtuigd is dat hij Cassius jaren geleden heeft doodgeschoten. Samen mag de agent met de jonge FBI-agent Ben Geary, die zijn scriptie schreef over de Sovjet-huurmoordenaar, gaan de twee een onderzoek aan. Lukt het hen om Cassius te vinden of heeft Cassius hen al gevonden? Je ziet het op RTL7 om 20:29 uur.

SNACKS | TV | LIFESTYLE | LEKKER KIJKEN

Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser