Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Veelgestelde vragen

1

Wat zijn de systeemvereisten om LINDA.tv te kunnen gebruiken?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Voor de iPhone is het van belang dat je iOS up-to-date is: minimaal iOS 8. Voor Android geldt minimaal 4.1 en hoger. Gebruik de meest recente browser; die werkt het best. Als het downloaden van de app niet lukt, bezoek dan onze website. Deze is geoptimaliseerd voor de laatste 2 versies van je browser (voor Internet Explorer dus versie 10 en 11) en is helemaal responsive, dus werkt ook goed op tablet of mobiel. Om de website gemakkelijk vaker te bezoeken, raden wij je aan de website te bookmarken.

2

Waarom krijg ik een zwart scherm of geen beeld als ik de app open?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

De app werkt het beste als de software op je mobiel helemaal is bijgewerkt. Misschien kan je dat even controleren? Als je software up to date is, raden we je aan om contact op te nemen met onze Klantenservice.

3

De video speelt af zonder geluid. Wat nu?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Wat vreemd. Heb je geprobeerd je geluid harder te zetten tijdens het afspelen? Soms staat dit uit zonder dat je het door hebt. Als je geluid/volume knop op je mobiel op stil staat zou het ook kunnen dat het geluid het niet doet. Als dit niet werkt, raden we je aan contact op te nemen met onze Klantenservice.

4

De video speelt af met geluid, maar zonder beeld?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Soms hapert de video even. Het helpt dan als je terug gaat naar de timeline en opnieuw op de video klikt. Als je daarna nog steeds geen beeld ziet, dan raden we je aan contact op te nemen met onze Klantenservice.

5

Hoe kan ik video’s delen?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Niet álle video’s kun je delen - immers: jij hebt een account en al jouw vrienden (nog) niet. Maar uiteraard kun je (wel zo aardig) enkele video’s delen. Je herkent ze aan de deelknop. Selecteer vervolgens Facebook, Twitter, Whatsapp of mail.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 33 Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Please update your browser