Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Kwaliteit Klantenservice

Ben je tevreden over onze klantenservice?

Onze klantenservice doet er alles aan om je snel en goed te helpen. Onze cijfers tonen aan dat 83% van onze klanten tevreden of zeer tevreden is over het contact met onze klantenservice. Wat vind je van de kwaliteit van onze service? Dat horen wij graag van jou.

In één keer goed

Natuurlijk willen we jou in één keer goed helpen met jouw vraag. De laatste maandcijfers tonen aan dat we bijna 93% van onze klanten in één keer konden helpen. Naast de goede kwaliteit van de service vinden we ook de snelheid waarmee we je helpen heel belangrijk. Ook als het druk is willen we iedereen toch snel te woord staan. Per maand voeren we bijna 70.000 telefoongesprekken met klanten. Van deze binnenkomende telefoongesprekken beantwoordden we 86% binnen 60 seconden.

Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Op sommige momenten zijn we beter bereikbaar dan op andere momenten. Op maandagochtend en vrijdagochtend is het meestal druk met binnenkomende telefoongesprekken. Op donderdag ochtend is de bereikbaarheid goed.

Wat kost bellen met de klantenservice?

De kosten voor het bellen met ons 088-nummer verschillen per telefonieprovider. Kijk voor het tarief op de website van je telefonieprovider. Je betaalt maximaal het nationale tarief.

Sanoma is aangesloten bij de Klantenservice Federatie. Vanuit de Klantenservice Federatie is een convenant opgesteld waaraan Sanoma zich verbindt door inzicht te geven in bovenstaande gegevens.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 33 Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Please update your browser