Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00

LINDA.

LINDA. is het magazine van Linda de Mol. Elke editie indrukwekkende interviews met bekende en onbekende mensen, eigenzinnige verhalen, lekker veel columns en het laatst nieuws op het gebied van mode en beauty. LINDA. verschijnt 13 x per jaar en kost € 6,25. Wil je een abonnement op LINDA. kies dan hier je LINDA.abonnement of bel met de klantenservice: dan helpen we je telefonisch met het samenstellen van jouw abonnement.

LINDA. direct contact klein

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 33
Bereikbaar van 09.00 - 21.00

LINDA. specials

LINDA.MEIDEN

Het blad voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18/28 jaar) door de makers van LINDA. Met ijzersterk beeld, herkenbare columns, een eigenwijze tone of voice en persoonlijke verhalen die je ècht raken. Verschijnt 4 keer per jaar plus 2 vakantiespecials. LINDA.meiden kost € 5,50 in de winkel. De vakantiespecials kosten voor abonnees € 5,50 en € 6,95 in de winkel. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement. Volg LINDA.meiden ook op Instagram .

 

LINDA.MODE

Het modetijdschrift met een knipoog, van de makers van LINDA. In LINDA.mode worden de belangrijkste trends van het seizoen, inspirerende modereportages en interviews met BN’ers afgewisseld met geestige columns en heerlijk herkenbare verhalen waarin we mode en onszelf vooral niet te serieus nemen. LINDA.mode verschijnt 2 keer per jaar en kost € 6,25 in de winkel.

 

LINDA.WONEN

Het verrassende woonblad van de makers van LINDA. waarin binnengluren bij bekende en onbekende mensen wordt gecombineerd met de nieuwste interieurtrends en heel veel woonaccessoires. LINDA.wonen verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,25 in de winkel.

 

L’HOMO.

L’HOMO. – altijd weer spraakmakend, nooit voorspelbaar, licht vilein maar nooit lelijk. In het homotijdschrift van de makers van LINDA. vind je boeiende interviews, onverwachte reportages, eigenzinnige columns en verhalen waar je over móet napraten. L’HOMO. verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,25 in de winkel.

 

LINDA.MAN

Voor alle heren die stiekem altijd de LINDA. van hun vriendin, moeder of zus meelezen is er LINDA.man, een mannenblad met ballen én inhoud. Elke editie buigt een bekende Nederlandse man zich als hoofdredacteur over een lekkere mix van mooie vrouwen, inspirerende mannen en boeiende verhalen. LINDA.man verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,25 in de winkel.

Veelgestelde vragen

1

Kan ik mij abonneren op de Specials van LINDA.?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Ja, hier zijn speciale abonnementen voor samengesteld, zoals LINDA. meer en LINDA. plus. Er is ook een los abonnement beschikbaar voor LINDA. meiden.

2

Wat valt er onder het abonnement LINDA.meer?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.meer besteld, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA., 2x LINDA.mode, 1x LINDA.wonen en 1x LINDA.man.

3

Wat valt er onder het abonnement LINDA.plus?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.plus besteld, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA. en 4x LINDA.meiden.

4

Wat valt er onder het abonnement LINDA.alles?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.alles besteld, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA., 2x LINDA.mode, 1x LINDA.wonen, 1x LINDA.man, 1x L’HOMO. en 4x LINDA.meiden.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 33 Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Please update your browser