Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00

LINDA.

is het magazine voor de leukste vrouwen van Nederland. Met taboedoorbrekende verhalen over bekende en minder bekende landgenoten, columns van o.a. Saskia Noort en escortdame Amber en áltijd een fikse dosis humor en optimisme. LINDA. verschijnt 12 x per jaar, met daarbovenop in juni het splinternieuwe dikke LINDA.vakantieboek, geheel in de geest van LINDA.: vol bijzondere interviews, hilarische reisverhalen en fijne shoppings. Een losse LINDA. kost in de winkel € 6,45, het LINDA.vakantieboek € 7,50. Als abonnee betaal je voor het vakantieboek slechts € 6,45. Een abonnement kun je hier kiezen. Wil je worden geholpen met het samenstellen van je abonnement, dan kun je bellen met de klantenservice: 088 5500133.

LINDA. direct contact klein

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 33
Bereikbaar van 09.00 - 21.00

LINDA. specials

LINDA.MEIDEN

is het blad van de makers van LINDA. voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18-28 jaar). Met ijzersterk beeld, herkenbare columns en een eigenwijze tone of voice.

LINDA.meiden komt 6 x per jaar uit. Naast 4 gewone edities verschijnt in juni het LINDA.meiden zomerboek en in november het LINDA.meiden winterboek, tjokvol gedurfde interviews, persoonlijke verhalen die je écht raken en lekker veel mode en beauty. In de winkel betaal je voor zomer- of winterboek € 6,95, als abonnee slechts € 5,70. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement. Volg LINDA.meiden ook op Instagram en, voor de eerlijkste, meest hilarische video’s met BN’ers, juicy backstagebeelden en korte, spraakmakende docu’s over echte meiden, op YouTube.

 

LINDA.MODE

Het modetijdschrift met een knipoog, van de makers van LINDA. In LINDA.mode worden de belangrijkste trends van het seizoen, inspirerende modereportages en interviews met BN’ers afgewisseld met geestige columns en heerlijk herkenbare verhalen, waarin we mode en onszelf vooral niet te serieus nemen. LINDA.mode verschijnt op 5 maart 2019 voor het laatst. In de winkel kost het magazine € 6,45.

 

LINDA.LOVES

Een fijne (bewaar)gids vol inspiratie, zalige modereportages, interieurs om van te watertanden, smakelijke gerechten, mooie fotografie en massa’s tips. Deze special is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst, dikte van de portemonnee of breedte van de heupen. LINDA.loves verschijnt dit jaar voor het eerst, op 17 september, en vanaf 2020 2 x per jaar. Een los nummer kost in de winkel € 7,95. Als abonnee betaal je voor LINDA.loves € 6,45. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement.

 

L’HOMO.

L’HOMO. – nooit voorspelbaar, altijd spraakmakend; nooit lelijk, wél licht vilein. In het homotijdschrift van de makers van LINDA. vind je boeiende interviews, onverwachte reportages, eigenzinnige columns en verhalen waarover je móét napraten. L’HOMO. verschijnt 1 x per jaar en kost € 6,45 in de winkel. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement.

 

LINDA.MAN

Voor alle heren die stiekem altijd de LINDA. lezen van hun vriendin, moeder of zus is er LINDA.man, een blad met ballen én inhoud. Elke editie buigt een bekende Nederlandse man zich als hoofdredacteur over een lekkere mix van mooie vrouwen, inspirerende mannen en boeiende verhalen. LINDA.man verschijnt 1 x per jaar en kost € 6,45 in de winkel. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement.

Veelgestelde vragen

1

Kan ik mij abonneren op de Specials van LINDA.?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Ja, hier zijn speciale abonnementen voor samengesteld, zoals LINDA. meer en LINDA. plus. Er is ook een los abonnement beschikbaar voor LINDA. meiden.

2

Wat valt er onder het abonnement LINDA.meer?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.meer bestelt, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA., 2x LINDA.mode, 1x LINDA.wonen en 1x LINDA.man.

3

Wat valt er onder het abonnement LINDA.plus?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.plus bestelt, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA. en 4x LINDA.meiden.

4

Wat valt er onder het abonnement LINDA.alles?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Als je LINDA.alles bestelt, ontvang je het volgende pakket: 12x LINDA., 2x LINDA.mode, 1x LINDA.wonen, 1x LINDA.man, 1x L’HOMO. en 4x LINDA.meiden.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 33 Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Please update your browser