Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Welkomstgeschenken

Regelmatig geven wij een welkomstgeschenk cadeau bij het afsluiten van een abonnement. Is je welkomstgeschenk niet geleverd of heb je een andere vraag? We helpen je graag.

LINDA. direct contact klein

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 33
Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik mijn welkomstgeschenk?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Je ontvangt je welkomstgeschenk binnen 4 weken nadat we je betaling binnen hebben gekregen. Heb je al betaald en zijn de 4 weken om, neem dan contact met ons op.

2

Ik heb mijn welkomstgeschenk nog niet ontvangen, wat nu?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Je ontvangt je welkomstgeschenk binnen 4 weken nadat we je betaling ontvangen hebben. Heb je al betaald en is de termijn van 4 weken verstreken? Neem dan contact met ons op.

3

Mijn welkomstgeschenk is uitverkocht, wat nu?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Wij vinden het vervelend dat we jouw welkomstgeschenk niet kunnen leveren. Uiteraard krijg je van ons een vervangend welkomstgeschenk. Neem contact op met onze klantenservice en we maken het voor je in orde.

4

Ik wil mijn welkomstgeschenk retourneren, wat moet ik doen?

Mailen naar LINDA.
LINDA. plus

Je kunt alle artikelen binnen 14 dagen gratis retourneren. Het artikel moet dan wel onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten. Als je een artikel wilt retourneren, neem je contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer en alle informatie over de retourprocedure.

LET OP: We kunnen de verwerking van artikelen die retour worden gestuurd zonder retournummer niet garanderen. Neem daarom altijd contact op met de klantenservice, vóórdat je een artikel retourneert.

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 01 33 Bereikbaar van 09.00 - 21.00

Please update your browser