Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

#houvol

Vrouw verbouwereerd als fotograaf haar ongevraagd 'dunner' photoshopt op verlovingsfoto

Vrouw verbouwereerd als fotograaf haar ongevraagd 'dunner' photoshopt op verlovingsfoto

De Amerikaanse Katie Liepold stapt binnenkort in het huwelijksbootje en liet vooraf alvast verlovingsfoto’s maken. Dat pakte iets anders uit dan ze had gedacht. 

| Pim Prins

Katie is er niet blij mee, de fotograaf verschilt van mening.

Lees ook
Daar komt de bruid: 11 x ook jullie trouwfoto’s kunnen zo een tijdschrift in

Oproep
Katie plaatste een oproep op Facebook waarin ze schreef op zoek te zijn naar een goede trouwfotograaf. Meerdere reacties kwamen binnen en de aanstaande bruid koos samen met haar verloofde voor een fotograaf die ook aanbood om verlovingsfoto’s te maken. “Van mij hoefde dat niet per se, maar het zat bij de prijs van 600 dollar (zo’n 500 euro) inbegrepen, dus gingen we akkoord,” vertelt Katie aan 5 News

Hapje ervan af
Toen het koppel de foto’s terugkreeg, viel er direct iets op: “Ze heeft ons een stukje dunner gephotoshopt”. Het bewijs (hieronder te zien) liegt er dan ook niet om. “Ze heeft er waarschijnlijk 20 kilo vanaf gehaald,” vertelt een verbaasde Liepold die stelt dat ze de aangepaste foto’s pijnlijk vindt: “Het geeft mij het gevoel dat de gewone foto’s niet goed genoeg waren”.

Fotograaf
Volgens de aankomende bruid heeft de fotograaf er ook iets over te zeggen. In een Facebookbericht (dat inmiddels verwijderd is) zou ze geschreven hebben: ‘Er is nu een hele rel aan de gang, omdat ik twee morbide obese mensen heb gefotografeerd’. Ze vervolgt: ‘Het is natuurlijk heel lastig om een Pinterest-waardige, liefdevolle foto te maken van twee mensen die hun hoofden niet eens bij elkaar kunnen krijgen.’ Uiteindelijk heeft de aanstaande bruid de helft van de kosten betaald.

Ja, dan maar hopen dat de rest van bruiloft wél vlekkeloos verloopt. In LINDAtv’s Ja ik wil ‘m gaan aanstaande bruiden opzoek naar een bruidsjurk. In deze aflevering Madelon, die precies weet wat ze wil: ‘Het wordt een festivalbruiloft dus de jurk mag niet te meisjesachtig zijn.’

 

SNACKS | BUITENLAND | #HOUVOL

Bron: 5 news | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer #houvol

Lees dit ook even

Please update your browser