#houvol

Oef, wat een fijn dagmenu dit: van chocola tot pasta en tóch gezond

Oef, wat een fijn dagmenu dit: van chocola tot pasta en tóch gezond

Ook al ben je geen vegetariër, het kan nooit kwaad om eens te experimenteren met gerechten waarin geen vlees zit. Want ook die kunnen óverheerlijk zijn.

| Tim van Erp

De experts van CookLoveShare presenteren daarom dit vegetarische gezonde dagmenu waarin je het vlees écht niet mist.

Lees ook
De beste voeding voor jouw leeftijd: wanneer kun je wát het beste eten?

Ontbijt
Alsof je een toetje voor ontbijt eet. Deze smoothie zit ramvol gezonde ingrediënten en met wat muesli eroverheen, heeft hij ook een goede bite. Het is anders dan anders, maar geloof ons, heel veel lekkerder. En gezonder kan de dag niet beginnen.

recept cookloveshare

Lunch
Alles van dit seizoen in één salade. Aardbeien, asperges en rabarber zijn nu op hun best. Maak er een lunchsalade mee, of een lichte avondmaaltijd. De kleuren knallen van je bord af.

recept cookloveshare

Diner
Deze frisse lentepasta zit vol groenten en verse kruiden. Gebruik volkorenpasta in plaats van witte pasta; dat is beter voor je spijsvertering. Heb je wat over? Geen probleem, deze pasta is koud ook superlekker, dus neem je kliekje gewoon mee voor de lunch morgen.

recept cookloveshare

Dessert
Heb je wel een toetje verdiend? Deze chocoladecrème met avocado is opperste verwennerij en er zit niet eens suiker in. Vervang de koemelk voor amandel- of rijstemelk als je helemaal vegan wilt gaan.

recept cookloveshare

Lees ook
Foodblogger Linda deelt haar favoriete dagmenu: ‘Genieten is net zo belangrijk’

Op #houvol publiceren we artikelen rondom gezond eten, bewegen en afvallen. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | #HOUVOL

Bron: CookLoveShare | Foto: CookLoveShare

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gerry PoelmansGerry Poelmans

Graag wilde ik even een opmerking maken. De links in dit artikel leiden je niet direct naar het recept. Maar je moet zelf de hele pagina's nog gaan afzoeken. Hartelijke groet, Gerry

Meer #houvol

Meest gelezen

Meer #houvol

Lees dit ook even

Meer #houvol

Please update your browser