Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

#houvol

Marc van der Linden deelt nieuw afvalsucces: 'Ik ben 115 kilo kwijt'

Marc van der Linden deelt nieuw afvalsucces: 'Ik ben 115 kilo kwijt'

In 2016 gooide royaltydeskundige Marc van der Linden (48) het roer drastisch om en besloot te gaan afvallen. En razendknap: van de 205 kilo die hij toen woog, zijn er nu nog slechts 90 over.

| Justine Wouterson

Op Instagram laat Marc weten dat hij inmiddels al een indrukwekkende 115 kilo is afgevallen.

Lees ook
Je blijft je verbazen over de voor- en nafoto’s van (de ruim 100 kilo afgevallen!) Marc van der Linden

Schoolslag en situps
Naar eigen zeggen heeft hij dat enorme gewichtsverlies voornamelijk te danken aan veel zwemmen en sporten. ‘Je begint eindelijk te zien dat al die uren zwemmen en in de gym effect hebben’, zo schrijft hij op Instagram bij een selfie gemaakt in een lift. ‘Het niet hebben van een sociaal leven heeft dus ook positieve kanten’, grapt hij erachter aan.

‘Ik heb me de pleuris gewerkt’
Afgelopen november gaf zijn weegschaal al 95 kilo aan. “Ik heb me de pleuris gewerkt aan afvallen, trainen en een nieuwe levensstijl. Ik ben nog lang niet ‘klaar’, maar wel goed bezig. Ineens maakte ik een foto waarvan ik dacht: daar is eindelijk op te zien waaraan ik zo hard heb gewerkt”, schreef hij bij de foto die hij toen plaatste.

Voor het LINDA.tv programma Kilo’s knallen met Roos sprak Roos Schlikker met Marc over het afvallen. Destijds was hij al 75 kilo afgevallen:

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | BEKEND | #HOUVOL

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer #houvol

Lees dit ook even

Please update your browser