Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

cindy houdt vol

Cindy: 'Ik had alle smaken uit mijn hoofd geleerd en mijn zinnen gezet op bokkenpootjesijs'

Cindy: 'Ik had alle smaken uit mijn hoofd geleerd en mijn zinnen gezet op bokkenpootjesijs'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor #houvol schrijft ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Cindy: ‘Ik dribbelde op die rotklinkertjes als een soort Annie achter hem aan’

“Wow, wat hadden we een mazzel met het weer. Dat maakte LINDA.festival dit weekend nog feestelijker dan het al was. Alleen al de wc’s waren een belevenis: geen rijen, wel schone toiletten (met zelfs een bloemetje op de deur) en heerlijke zeep. Het was supergezellig en relaxed allemaal. En dat met een felle zon en een verkoelend briesje. Wat een verschil met de dagen ervoor. Toen hielden mijn vriend en ik een kleine vakantie op Schiermonnikoog. Beetje slechte timing. Niet alleen wij hadden zin in vakantie, de zon blijkbaar óók. Vier dagen wolken, wind en regen. Gelukkig kunnen we daar goed tegen. (Al was het de vierde dag, toen het echt stortborrelde, even niet grappig meer.) We hebben veel gelopen en gefietst. Af en toe even schuilen en weer verder.”

“En ja, het was vakantie, dus we zijn lekker uit eten geweest en hebben gesnoept. Ik heb alleen de dingen gegeten die ik echt heel lekker vind. Dat betekende dat ik in het restaurant van dinsdag alleen het hoofdgerecht nam. Maar in het restaurant van woensdag was álles lekker. Als ze daar hadden gezegd dat ik beslist eens aan de stoelpoten moest likken, had ik het ook gedaan. Het enige wat ik er niet heb gegeten, was het pepermuntje dat bij de rekening lag – en de rekening zelf. Bij het restaurant hoorde ook een ijssalon. Halleluja! Daar zijn we de volgende dag speciaal voor terug gegaan. Al is ‘speciaal ergens voor terug gaan’ op Schiermonnikoog zeer betrekkelijk, zo groot is het allemaal niet. Ik had de dag ervoor in één oogopslag alle smaken uit mijn hoofd geleerd, en mijn zinnen gezet op bokkenpootjesijs. Bleek uit-ste-kend te combineren met een bolletje cantuccini (van die Italiaanse harde koekjes). Echt, frot koek in m’n ijs en ik ben gelukkig. Slagroom erop en je hoort me niet meer.”

Cindy

“Vrijdag waren we weer thuis, zaterdag aten we met vrienden buiten de deur en zondag was ik dus op LINDA. festival. Voor wie mij bij de LINDA.markt met een grote zak patat heeft zien staan: dat was voor de coverfoto. Echt waar. Wat helaas ook echt waar was, was de weegschaal gisterochtend. Een kilo erbij! WAT?! Ik schrok me kapot. Een paar ons meer had ik wel verwacht, maar dit is naar mijn gevoel niet in verhouding.”

“Gelukkig wilde ik deze week sowieso de draad weer oppakken. Aan de slag. Net als de zon. Maar die liet zich alweer zien vanaf het moment dat wij zingend over de Afsluitdijk naar huis reden.”

Cindy

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Meegedaan met LINDA.lijnt en een stok achter de deur nodig? Op #houvol publiceren we artikelen rondom gezond eten, bewegen en afvallen. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Lees ook
Cindy: ‘Ik raak zo van slag van de warmte dat er geen rem meer op zit’

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | GEZOND | #HOUVOL | CINDY HOUDT VOL

Bron: LINDAnieuws | Foto: Anne Reitsma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer cindy houdt vol

Lees dit ook even

Please update your browser