Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

cindy houdt vol

Cindy blogt: 'Frituur giro-enveloppen en ik eet ze'

Cindy blogt: 'Frituur giro-enveloppen en ik eet ze'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor #houvol schrijft ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
‘Als je gisteren gejuich hoorde, dan was ik dat op de weegschaal’

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Op de radio hoorde ik Mark Tuitert vertellen dat-ie 82 kilo weegt. Ik gilde meteen: ‘Ik ook!’ Volkomen onterecht voelde ik me ineens een geweldige atleet. Kan me niet schelen dat Mark tien centimeter langer is en dat hij meer spieren heeft dan vet: ik kan me meten aan een olympisch kampioen. Woehoe! Vanochtend bleek trouwens dat ik iets boven de 82 kilo zit, maar ik vertrouw op mijn steeds ruimer zittende jurkjes.

Sowieso houden radio en sport mij bezig. Zaterdag begint de Tour de France weer en dus ook Radio Tour de France. Net als vorig jaar ben ik daar de rondemiss met De Kwis Die Niet Te Googelen Is. Je hoeft geen verstand van de tour te hebben om toch iets te kunnen winnen. Ik ben er voor de luchtige noot en mag zoenen uitdelen. Mijn leukste zomerbaan ooit!

Donderdag was de perspresentatie. Buiten was het 35 graden, binnen was het dankzij de airco een stuk aangenamer. Een fan van tropische temperaturen zal ik nooit worden, maar ik merk wel dat ik er (ook zonder airco) beter tegen kan dan vorige zomer. Ik draag namelijk twaalf kilo minder met me mee en dat voelt erg prettig.

Foto: Cindy Pieterse met Gert van ’t Hof, Robbert Meeder en Gio Lippens bij de perspresentatie afgelopen donderdag.

(De tekst loopt door onder de foto)

Cindy Pieterse

Na de perspresentatie had ik een werkborrel die om half zes begon. Half zes. Dat is vragen om moeilijkheden. Van tevoren had ik goed gegeten, maar dat heeft niet voorkomen dat ik los ben gegaan op de bitterballen en mini-kroketjes. Ze bleven maar komen. In de hoop weer een garnalenkroketje te treffen heb ik me door een paar andere kroketjes heen moeten eten. Ik vergiste me steeds. Al vind ik het knapperige korstje nog het lekkerst van alles. Frituur giro-enveloppen en ik eet ze.

Om dit soort excessen tijdens de Tour te voorkomen, gooi ik mijn lunch en diner de komende weken om. Want in zo’n grote studio is altijd wel iemand jarig en gasten nemen ook vaak wat lekkers mee. Ik zorg dat ik voor de uitzending goed eet en neem gezonde tussendoortjes mee. En als ik dan ’s avonds rond een uur of half acht thuis kom, eet ik mijn boterhammen. Zo heb ik dat bedacht. Nu de uitvoering nog, haha.

Ik verheug me in elk geval enorm op het uitdelen van de zoenen. Want afgevallen of niet, die blijven even dik als altijd. Kijk, daar is de eerste al. Voor jou. Vangen!

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Meegedaan met LINDA.lijnt en een stok achter de deur nodig? Op #houvol publiceren we artikelen rondom gezond eten, bewegen en afvallen. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | #HOUVOL | CINDY HOUDT VOL

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ans KoelemanAns Koeleman

Je ziet er fantastisch uit ????

Meer cindy houdt vol

Lees dit ook even

Please update your browser