Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

cindy houdt vol

Cindy blogt: 'Waarom heeft een corrigerende broek eigenlijk alleen een plasgat?'

Cindy blogt: 'Waarom heeft een corrigerende broek eigenlijk alleen een plasgat?'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor #houvol schrijft ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Cindy blogt: ‘Frituur giro-enveloppen en ik eet ze’

Vrijdag had ik een draaidag voor de film Billy. Speciaal voor onder mijn krappe filmrok had ik in een lingeriezaak een corrigerende broek gekocht. Vrijdagochtend deed ik ‘m voor het eerst aan. Net toen ik het kruis – dat nog halverwege mijn bovenbenen hing terwijl de broek al onder mijn borsten zat – wat op wilde trekken, zag ik een scheur. Ik schrok me kapot. Dat was wel erg snel! Maar toen ik beter keek, zag ik dat het een heel mooi gat was, en ook zo netjes afgewerkt. Ik bleek dus een broekje zonder kruis te hebben gekocht. Nooit gezien toen ik ‘m in de winkel paste!

Foto: Cindy Pieterse en de bijzondere onderbroek.

blog Cindy #houvol

O jee, wat nu? Stel je voor dat ik bij een scène zou moeten zitten. Dan zou je recht in m’n schatkamer kijken. Nu is daar helemaal niets mis mee, maar het leidt zo af van je tekst, hè. Dan had ik die drie zinnen voor niets ingestudeerd.

Even overwoog ik om er nog een broekje overheen te doen, maar ja, dat ziet er helemaal achterlijk uit en bovendien had ik dan twéé lagen textiel terwijl ik juist dunner wilde lijken. En die twee materialen over elkaar gaan natuurlijk lopen schuiven. Heb je ineens een broekje op je knieën.

En trouwens, waarom heeft zo’n ding eigenlijk alleen een plasgat en geen poepgat? Normaal gesproken zou je het gat misschien nog naar achteren kunnen trekken, maar ik was nu al blij dat ik überhaupt mijn been in een pijp kreeg. Ik stroopte het ding af en trok een minder corrigerende onderbroek aan.

Achteraf maar goed ook, want op de set hadden ze geweldige catering. Ik was na de warme lunch zo blij dat mijn broek nog iets mee kon rekken! En even voor de duidelijkheid: dit is onze filmkleding hè? Kim en ik zien er in het echt veel leuker uit.

Foto: Cindy Pieterse en Kim van Zeben op de set voor de film Billy.

Billy blog Cindy

Mijn rokje ging gelukkig iets minder moeilijk dicht dan drie weken geleden. Niet alleen door het corrigerende ondergoed, maar ook omdat ik nu 82 kilo weeg. Heel langzaam zakt mijn gewicht. Want hoe druk ik het ook heb, blijf ik consequent drie keer per week zwemmen en op andere dagen wandelen. Als het moet, sta ik er eerder voor op.

Ik heb alleen nog geen idee wat ik nu met dat broekje zonder kruis moet. Dat kreng was niet goedkoop en ruilen kan niet meer. Misschien dat mijn hoofd er doorheen past, zodat ik mijn armen in de pijpen kan steken. Lekker warm straks in de winter.

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Meegedaan met LINDA.lijnt en een stok achter de deur nodig? Op #houvol publiceren we artikelen rondom gezond eten, bewegen en afvallen. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | #HOUVOL | CINDY HOUDT VOL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer cindy houdt vol

Lees dit ook even

Please update your browser