Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

#houvol

Annemarie Jung over haar levensstijl: 'Als ik zo doorga, gaat het de verkeerde kant op'

Annemarie Jung over haar levensstijl: 'Als ik zo doorga, gaat het de verkeerde kant op'

Annemarie Jung doet mee aan het SBS6-programma ‘Vet Fit’, waarvoor ze aan een energiekere en slankere versie van zichzelf werkt. En ja, dat kan volgens haar óók gewoon met een kloddertje mayonaise.

| Jorieke van Noorloos

‘Ik moest m’n hele collectie mayonaisepotjes in de vuilnisbak kieperen’, vertelt de actrice vandaag tegen AD. ‘Die heb ik er gelijk weer uitgevist, want een kloddertje saus op bijvoorbeeld een visstick blijft een kleine zonde die ik op verantwoorde wijze in ere wil houden.’

Lees ook
HouVol-blogger Chantal: ‘Ik heb de ruggengraat van een pannenkoek als ik ziek ben’

Randjes opzoeken

“Als ik doorga met mijn huidige levensstijl gaat het de verkeerde kant op”, vertelt Jung. “Ik sport al driekwart jaar niet meer, sta op feestjes altijd dichtbij de keuken om de allereerste bitterballen te kunnen scoren en zoek voortdurend de ‘randjes’ op. (…) Het zijn die gezellige extraatjes waardoor het bij mij steeds fout gaat.”

Vetjes op je rug

De actrice hoopt door het programma straks mooi in haar trouwjurk te verschijnen. Deze zomer trouwt ze namelijk met haar verloofde Burt Rutteman. “Dan wil ik, zonder ‘vetjes’ op mijn rug en met een mooie slanke taille, in die nog uit te kiezen trouwjurk passen.” Wij wensen haar in ieder geval veel succes.

Lees het hele interview hier.

 

NIEUWS | BEKEND | #HOUVOL

Bron: AD | Foto: LINDA.140

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer #houvol

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser