Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Speciaal voor alle LINDA. lezers: scoor 50% korting op je eerste twee HelloFresh boxen

Speciaal voor alle LINDA. lezers: scoor 50% korting op je eerste twee HelloFresh boxen

Aan het eind van een drukke dag nooit meer naar de (veel te drukke) supermarkt hoeven om avondeten in te slaan. Welkom bij HelloFresh.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is iedere week een aantal recepten uitzoeken, en één keer per week de voordeur te openen om de box met verse ingrediënten aan te nemen.

Lekkerste recepten

En oké, er moet gekookt worden. Maar met de simpele gerechten van HelloFresh zet je binnen een handomdraai de lekkerste recepten op tafel. Maar eerst nog even terug naar dat bestellen.

Je eigen maaltijden kiezen

Op de website van HelloFresh staan allerlei fijne recepten. Kies een box met maaltijden die je wel ziet zitten en druk op bestel. Vervolgens staat er op een door jou uitgekozen tijdstip iemand voor je deur met een box kakelverse ingrediënten. En dat iedere week.

HelloLinda

Sallaint detail: voor alle LINDA. lezers is er nu een hele fijne korting in het leven geroepen. Met de code HelloLinda krijg je nu 50% korting op je eerste twee boxen. En dat is lekker, want dat kost je dan even geen € 34,95, per box, maar € 17,50.

Iedereen is een kok

Ga dus snel naar hellofresh.nl, kies jouw box en vergeet daarbij niet de kortingscode HelloLinda in te vullen. Iedereen is een kok met HelloFresh, maar neem maar van ons aan dat je dat héél snel zelf gaat ontdekken.

*De korting kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor contanten. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging van de box via je account of de klantenservice. Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden. 

SNACKS | ADVERTORIAL | GEZOND & GEZELLIG

Bron: HelloFresh | Foto: HelloFresh

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Melanie KosterMelanie Koster

Hoi! Is dit alleen voor mensen die nog geen hello fresh hebben geprobeerd?

Conny van HalConny van Hal

Dit is gewoon oplichting. Ik heb vorige week een box besteld na me uitgebreid te laten informeren. Kies ik uiteindelijk voor een box, die betaal ik mét 50% korting. Het bedrag kwam op bijna 30 Euro. Krijg ik vandaag wéér een factuur. Ze hebben via Paypal nog eens 20 Euro laten uitbetalen. Ik heb net gechat en dan blijkt dat ik voor 2 maaltijden heb gekozen die 'extra'kosten. De ene 3 pp (x4) en de ander 2 pp (x4) is 20 Euro. Nou daar gaat je korting. Wil ik herroepen/annuleren. Wat staat er in de 'voorwaarden'? Dat je pas ná ontvangst van de eerste doos mag herroepen? Dus je betaald voor je doos en dan mag je je order annuleren, ahum..Hoezo misleid? Ik heb zsm de bestelling geannuleerd en ga herroepen via paypal.

Meer Gezond & gezellig

Lees dit ook even

Please update your browser