Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Gezond & gezellig

Met deze app volg je dezelfde work-out als de Victoria's Secret Angels

Met deze app volg je dezelfde work-out als de Victoria's Secret Angels

De modellen van Victoria’s Secret zien er geweldig uit. Veel hebben ze van zichzelf, maar ze hebben ook een beetje van een work-out app. En dat die effectief is, dat hoeven we je niet te vertellen natuurlijk.

| Laura van der Molen

En dankzij deze app kunnen we ons allemaal een beetje Angel voelen.

Lichter

We hebben nog een maand tot het grote lingeriespektakel losbarst, dat wordt wel een beetje gasgeven dus. Voor een catwalkproof figuur zwee(r)t Angel Nadine Leopold bij de oefeningen van P.Volve. Het merk wordt gerund door personal trainer Stephen Pasterino en staat bekend om het low impact sportmodel. Vooral de hip-opening-bewegingen kenmerken deze manier van sporten.

De heupen dus

Door juist de heup actief te gebruiken bij het sporten, worden de plekken die niet makkelijk te bereiken zijn, geactiveerd. Het zou je lichaam slank en sterk maken, in plaats van opblazen. Zware oefeningen als lunges en crunches blijven achterwege, het gaat juist om micro-bewegingen en stap-patronen. Op de app van P.Volve vind je 75 video’s met oefeningen. Hop hop dus, aan de slag.

Lees ook
Deze 18 modellen lopen voor het eerst mee in Victoria’s Secret modeshow

nadine leopold

nadine leopold

SNACKS | BEAUTY | GEZOND | LIFESTYLE | #HOUVOL | GEZOND & GEZELLIG | LIJF & LEDEN

Bron: Vogue | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Gezond & gezellig

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser