Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Ze flikt 't weer: Trijntje Oosterhuis ontroert Alain Clark in 'Beste Zangers'

Zanger Alain Clark (39) stond gisteravond centraal in ‘Beste Zangers’ (AVROTROS). Trijntje Oosterhuis (45) zong daarom zijn nummer ‘Onze Vriendschap’.

| Stijn de Vries

En zoals we gewend zijn van Trijntje was het weer prachtig.

Oorlogsgeheimen

De bruinharige vocalist is al jaren groot bewonderaar van Alain. “Ik ben enorm fan van alles wat je doet en alles wat je nog gaat doen.” Ze koos ervoor om een onbekend nummer van hem te zingen. Het Nederlandstalige Onze Vriendschap is de soundtrack van de film Oorlogsgeheimen. Het lied werd vier jaar geleden uitgebracht door Alain. Trijntje was vooraf enthousiast om haar strot weer open te zetten: “Het lied past mij als een handschoen.”

Emotioneel

Na de eerste tien seconden was ’t wederom duidelijk: er is maar één Trijntje. Artiesten Tino Martin, Maria Fiselier, Glen Faria en Davina Michelle, die ook meedoen aan dit seizoen, waren onder de indruk van haar zangkunsten. Alain was dat ook en reageerde geëmotioneerd na het mooie optreden. “Ik was een jong jochie met een droom en jij al Trijntje Oosterhuis. En nu zing jij een nummer voor mij!”

‘Dit was fantastisch’

Het was geen grote verrassing dat de artiesten zo enthousiast reageerden. Twitterend Nederland berichtte namelijk ook over hoe goed het stemgeluid van Trijntje was. Kijkers zijn het met elkaar eens: wát was dit mooi. Alain was ook erg tevree. “Wat mij betreft is dit jouw liedje. Dit was echt fantastisch”, aldus de getalenteerde muzikant, die Trijntjes optreden de beste van de avond vond.

Lee Towers

En last but not Le(e)ast: Lee Towers. Wat ons betreft is de 72-jarige de runner-up van gisteravond. Hij zong Back In My World, waarmee hij de artiesten als vanouds liet swingen. Beluister het fijne nummer hieronder.

Bekijk de hele aflevering van Beste Zangers hier.

Lees ook
Wát een optreden: Alain Clark zingt ‘Will You Be There’ in ‘Beste Zangers’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: Beste Zangers AVROTROS | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser