Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

'RTL Boulevard' onthult eerste LINDA.-cover zonder Linda

'RTL Boulevard' onthult eerste LINDA.-cover zonder Linda

In ‘RTL Boulevard’ is zojuist de cover van de nieuwe LINDA. bekendgemaakt en dat is een bijzondere. Editie 173 is namelijk de eerste waar Linda de Mol níet zelf de cover siert. 

| Marlie van Zoggel

De nieuwe LINDA. staat namelijk niet alleen in het teken van het exclusieve interview met Michelle Obama, de voormalig presidentsvrouw siert ook de cover.

Michelle Obama

In verschillende gedaantes, op verschillende manieren en omringt door allerlei mensen, maar dat Linda de Mol op de cover stond van de LINDA., was jarenlang een zekerheidje te noemen. Tot nu. In de december-uitgave van het nummer prijkt er op de de voorkant van het blad maar één vrouw en dat is Michelle Obama. Een vrouw die Linda enorm inspireert, zo schrijft ze in haar editorial.

Cover

Aan RTL Boulevard de eer om de cover te onthullen. De presentatoren van het programma zijn, net als wij, erg enthousiast over de mooie foto op de voorkant. Bekijk hier het onhullingsmoment terug. De cover is na 30:34 minuten te zien.

Lees ook
Waarom Linda de Mol voor het eerst in 15 jaar niet op de cover van LINDA. staat

Voor als je niet kan wachten…

Kun je niet wachten om te horen wat de presidentsvrouw allemaal te vertellen heeft? Lees dan hier over onze ontmoeting met Michelle of lees alvast een hoofdstuk van haar nieuwe boek.

De nieuwe LINDA.173 ‘Michelle Obama’ ligt vanaf woensdag 21 november in de winkel. Wil je ‘m liever online bestellen, dan kan dat vanaf 21 november hier.

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | MICHELLE MANIA | LINDA. 173 MICHELLE OBAMA

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.173

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser