Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Olcay Gulsen over de sfeer op het LINDA.festival: 'Alles wordt besproken'

Olcay Gulsen over de sfeer op het LINDA.festival: 'Alles wordt besproken'

Het zal jullie niet ontgaan zijn: dit weekend vieren wij het vijftienjarige bestaan van LINDA. op het LINDA.festival. Olcay Gulsen was gisteren en vandaag te gast, in ‘RTL Boulevard’ zag je hoe zij gisteren beleefde.

| Boris Lemereis

Zo krijg je, ook als je niet aanwezig kunt zijn, een mooi kijkje op ons festival.

Alles wordt besproken

Een dansje, een drankje, en veel openhartige gesprekken. Olcay genoot van al het moois wat het festival te bieden had. Het festival sluit mooi aan bij de sfeer van het blad, vindt ze. “Het blad is heel open, alles wordt besproken. En dat is ook de sfeer die over het festival hangt.” Ook het live-interview van Antoinnette Scheulderman met Linda maakte indruk. Olcay: “Linda is dan zo open. Daar kan je je alleen maar mee identificeren”.

Sex

Bij de openheid van het festival hoort óók praten (en workshops) over sex. Of dat wel bij een festival past? Daar heeft Linda de Mol een helder antwoord op als Olcay er naar vraagt: “Het is wel iets dat in vrouwenbladen regelmatig ter sprake komt. En dan vind ik ook dat het op het festival op de een of andere manier zichtbaar moet zijn.”

Lees ook
Linda de Mol live op LINDA.festival over alle spraakmakende covers (en van welke ze een beetje spijt heeft)

Bekijk de hele reportage van RTL Boulevard hier.

NIEUWS | TV | BEKEND | LINDA.FESTIVAL | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: Still RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser