Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Presentatrice Milouska Meulens en man Joris kibbelen in 'RTL Late Night' over veganisme

Presentatrice Milouska Meulens en man Joris kibbelen in 'RTL Late Night' over veganisme

Presentatrice Milouska Meulens (44) is al twaalf jaar veganist, haar man Joris Marseille niet. Dit levert zo nu en dan discussies op. Ook in ‘RTL Late Night’ kibbelt het stel er behoorlijk op los. 

| Maaike van de Graaf

Want Milouska vindt het af en toe best lastig dat haar man soms yoghurt of kaas eet.

Lees ook
Milouska Meulens: ‘Het is alsof je niet over diversiteitsproblemen mag praten’

Documentaire

De presentatrice eet geen dierlijk voedsel. In een documentaire, Boter, Kaas noch Eieren, gaat ze uitzoeken hoe gezond of juist ongezond dat eigenlijk is. Haar man is niet vies van af en toe een eitje of een blokje kaas. Hoewel Milouska beweert dat ze niemand zal overhalen ook veganistisch te eten, levert het soms onhandige situaties op. Zo vertelt Joris dat hij maar twee flessen yoghurt per week op de markt mag kopen. “Toen ik er een keertje met drie thuiskwam, leverde dat een behoorlijke discussie op.”

‘Stiekem’ kaassoufflés

Het echte pijnpuntje komt even later in de uitzending van RTL Late Night naar voren wanneer Milouska met een verheven stem tegen haar man zegt: “Jij hebt mij nog nooit verteld dat je nog kaassoufflés eet, daar moest ik achterkomen door het zien van de uitzending.” Volgens Joris houdt hij er gewoon van af en toe even langs de snackbar te gaan. Echt begrijpen doet zijn vrouw het niet en Milouska kan het dan ook niet laten om nog één keer te zeggen: “Het is stiekem.”

Nog verliefder

Milouska ziet haar man het liefst ook veganist worden, maar wel “uit jezelf”, voegt ze daaraan toe. De presentator heeft geaccepteerd dat haar man “nog niet zo ver is”, al hoopt ze met heel haar hart dat ook hij binnenkort geen dierlijke producten meer eet. “Het zou me wel nog iets verliefder maken”. Dat vinden Humberto Tan en de rest van de tafel een tikkeltje gemeen: “Nu speel je in op z’n gevoel”, aldus John Williams, die ook te gast was in RTL Late Night. 

De hele uitzending van RTL Late Night zie je hier

Meer video’s?

Meer video’s zien. Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser