Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Maxim Hartman eist excuses van Olcay en zet in no time 'RTL Boulevard' op z'n kop

Maxim Hartman eist excuses van Olcay en zet in no time 'RTL Boulevard' op z'n kop

Maxim Hartman was vanavond te gast bij ‘RTL Boulevard’. Presentator Beau van Erven Dorens dacht dat hij excuses wilde maken voor zijn uitspraken over Dionne Stax, die tot veel commotie leidden. Dat liep anders. 

| Marlie van Zoggel

Maxim was namelijk helemaal niet naar de studio gekomen met de intentie zich te verontschuldigen, hij vond juist dat hij excuses moest kríjgen.

Maxim Hartman en Olcay Gulsen

De ophef ontstond toen Maxim Hartman afgelopen week in een uitzending van Pauw opmerkingen maakte over de boezem van nieuwslezer Dionne Stax. Haar borsten zouden Maxim ‘te veel afleiden’. Zo zei hij in de uitzending: “Het gaat me niet om wat ze vertelt, maar hoe ze eruit ziet.” Hij vindt dat hij door haar verschijning ‘gediscrimineerd wordt als man’ omdat hij ‘ook recht heeft op nieuwsvoorziening’.

Vrouwonvriendelijk

Die opmerking schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Onder meer Olcay Gulsen reageerde boos op de ‘vrouwonvriendelijke uitspraken’. In een eerdere uitzending vertelde ze dat ze Maxim ‘een vreselijke vent’ vond en daar wilde hij best even op reageren. Niet geheel verrassend leidde dat al snel tot een verhitte discussie tussen de televisiemaker en de presentatrice van RTL Boulevard.

Lees ook
Dionne Stax reageert op Maxim Hartman die vindt dat ‘haar borsten te veel afleiden’

Chaos compleet

Beau van Erven Dorens probeert in de rol als mediator nog tussen beiden te komen, maar dat blijkt niet eenvoudig. De verwijten vliegen in rap tempo over tafel. Terwijl Olcay probeert uit te leggen waarom ze zijn opmerkingen ‘pijnlijk’ en ‘kwetsend’ vindt, betoogt Maxim waarom uit zijn aanpak juist blijkt dat hij géén seksist is. Als Maxim aan het eind van de uitzending Olcay – tot afgrijzen van Peter R. de Vries – nog een kus op de wang probeert te geven, is de chaos helemaal compleet.

Kijk het fragment uit RTL Boulevard hier terug.

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: Still RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis
Advertorial

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat alles meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser