Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Matthijs van Nieuwkerk kritisch over 'RTL Late Night met Twan Huys': 'Nog niet alles klopt'

Matthijs van Nieuwkerk kritisch over 'RTL Late Night met Twan Huys': 'Nog niet alles klopt'

Alle begin is moeilijk, zeker voor ‘RTL Late Night met Twan Huys’. De kijkcijfers van het vernieuwde programma zijn nog niet denderend, en ook zijn collega Matthijs van Nieuwkerk blijkt kritisch te zijn.

| Boris Lemereis

Gisteren liet Matthijs zich voor het eerst – onder lichte dwang van tafelheer Marc-Marie Huijbregts – uit over het programma.

Lees ook
Humberto dolblij met Televizier-nominatie: ‘Gestopt bij ‘Late Night’ en dan nu dit? Wow’

Matthijs van Nieuwkerk

Aanleiding voor de uitspraken van Van Nieuwkerk was een gesprek met Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars. Wollaars verving Huys als presentator van Nieuwsuur. Marc-Marie Huijbregts vraagt wat stiekem iedereen zich afvraagt: “Matthijs, wat vind jij?”

Begin

Van Nieuwkerk begint nog diplomatiek: “Wij zijn ook ooit begonnen. Het is weliswaar veertien jaar geleden dat wij de eerste stappen zetten, maar ik weet hoe ontzettend moeilijk het is om je toon en ritme te vinden. Hij is pas drie weken bezig…”

Twan

Maar Marc-Marie laat zich niet afschepen: “En nu over Twan.” Matthijs: “Ik zie dat nog niet alles klopt. De dynamiek klopt nog niet helemaal, de balans is er niet. De sfeer ook nog niet helemaal, misschien…” Maar we moeten na drie weken nog niet te hard oordelen, zo concluderen de presentator en zijn gasten. “Geef die man de tijd.”

Bekijk het gesprek hieronder. De hele uitzending van De Wereld Draait Door zie je hier.

Lees ook
Dit vonden kijkers van ‘RTL Late Night’ met Twan Huys

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN

Bron: DWDD | Foto: Still DWDD

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser