Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Man van Amanda Balk opgepakt voor hennepteelt: 'Ik ben geschokt en verdrietig'

Man van Amanda Balk opgepakt voor hennepteelt: 'Ik ben geschokt en verdrietig'

De man van Amanda Tsatsos-Balk, van LINDA.tv-serie ‘Keeping up with the Balkjes‘, is aangehouden wegens betrokkenheid bij de exploitatie van hennepkwekerijen in Wassenaar.

| Verena Verhoeven

Dat meldt RTL Boulevard na onderzoek.

Plantages

De politie ontmantelde eind september en begin oktober drie plantages met ongeveer 4200 planten. Stavros T., waarmee Amanda sinds mei dit jaar getrouwd is, werd bij een van de plantages opgepakt. Het Openbaar Ministerie laat aan RTL Boulevard weten dat ze hem verdenken van “het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar gedurende een lange periode”. Ook wordt hij verdacht van diefstal en het witwassen van geld en sieraden.

Amanda Balk

RTL Boulevard-presentator Ruben Nicolai zei vanavond in het programma dat hij Amanda in tranen aan de telefoon had. “Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen”, laat ze in een reactie weten. “Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat.” Het programma laat nog weten dat er geen aanwijzing is gevonden dat Amanda er iets mee te maken heeft of weet van heeft gehad.

Voorarrest

Stavros blijft negentig dagen in voorarrest. Zijn advocaat, Gerard Spong, bevestigt dat en meldt dat ze daartegen hoger beroep hebben aangetekend. Verder wil hij inhoudelijk geen uitspraken doen.

Bekijk het hele item rondom Amanda’s man bij RTL Boulevard hier.

Lees ook
‘De Balkjes’ zijn terug op LINDA.tv: we vroegen Amanda alles over het nieuwe seizoen

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser