Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Zal je maar gebeuren: Lisanne (23) wist niet dat ze 37 weken zwanger was

Zal je maar gebeuren: Lisanne (23) wist niet dat ze 37 weken zwanger was

De destijds 20-jarige Lisanne de Jong dacht een buikkramp te hebben. Het bleek toch behoorlijk anders te zijn: ze was al ruim 37 weken zwanger. ‘Twee weken voor mijn bevalling wist ik pas dat ik zwanger was.’

| Stijn de Vries

RTL Boulevard (RTL4) sprak de jonge moeder.

Lees ook
Julia (22) wist niet dat ze zwanger was en beviel op de wc, zo gaat het een jaar later met haar

Bevrucht

Het was drie jaar geleden dat Lisanne de buikkramp kreeg. Voor de zekerheid deed ze toch maar een zwangerschapstest. Wat bleek: de uitslag was positief. De dag erna ging ze en route naar de verloskundige om te kijken hoe lang haar baarmoeder al bewoond werd. De grote schok kwam pas toen ze erachter kwam hoe lang ze al zwanger was. Lisanne was namelijk al 37 weken zwanger en wist dat niet. Ze basketbalde destijds fanatiek, maar raakte geblesseerd. Daarom dacht de vrouw dat ze voller werd door te weinig sporten, niet omdat er een kind in haar groeide.

Lees ook
Tessa wist pas bij de bevalling dat ze zwanger was: ‘Ik voelde ineens een hoofdje tussen mijn benen’

‘Ik ben heel gelukkig’

Maar bij de pakken neerzitten? Neen, dat doet ze niet.”Ik ben heel gelukkig met mijn zoon. Ik zou het ook voor geen goud willen veranderen. Het is even schakelen, maar je krijgt er heel veel liefde voor terug.” Haar kerngezonde Bram kwam twee weken na de zwangerschapstest op de wereld en wordt in januari alweer drie jaar oud. Boulevard sprak naast Lisanne ook met seksuologe Eveline Stallaart over hoe vaak vergelijkbare gevallen voorkomen. “Het komt voor bij allerlei soorten vrouwen en kan iedereen overkomen. In ieder groot ziekenhuis zijn er jaarlijks gemiddeld zes dames die zoiets meemaken.”

Bekijk het fragment hieronder:

De hele aflevering van RTL Boulevard zie je hier.

Lees ook
Julia (22) wist niet dat ze zwanger was en beviel op de wc, zo gaat het een jaar later met haar

VIDEO'S | NIEUWS | TV | OPMERKELIJK | FRAGMENT GEMIST | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser