Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Linda de Mol stomverbaasd in 'Miljoenenjacht': 'Dit is in achttien jaar nog nooit gebeurd'

Linda de Mol stomverbaasd in 'Miljoenenjacht': 'Dit is in achttien jaar nog nooit gebeurd'

In ‘Miljoenenjacht’ (RTL4) zien we regelmatig zowel geluks- als pechvogels voorbij komen. Diane de Laat uit Arnhem bofte gisteravond wel héél erg.

| Elisa Heisen

Ze besloot een prijs niet open te maken, maar won die prijs een minuut later alsnog.

Met stomheid geslagen

Diana toetste als snelste een juist antwoord in en mocht vervolgens kiezen: een koffer open maken (en daarmee een prijs winnen) of meestrijden voor een finaleplek. Ze koos voor dat laatste en dus werd de inhoud van de koffer verloot onder alle aanwezigen in het publiek. En uit de hoge hoed kwam… het stoelnummer van de vrouw zelf. Ze was zichtbaar met stomheid geslagen.

Bizar

”Dit is te bizar voor woorden”, riep Linda de Mol uit. ”Ik doe dit programma denk ik al zeventien, achttien jaar en dit is nog nooit gebeurd. Ongelooflijk. Dit is in de categorie ‘Zeg maar nee, dan krijg je d’r twee.” Ook op Twitter raakten kijkers er maar niet over uitgepraat.

Bekijk het fragment vanaf minuut 07:08. Om de video te kunnen zien moet je eenmalig een gratis account aanmaken bij RTLXL.

Lees ook
Kandidaat Tim brengt kijkers het hoofd op hol in ‘Miljoenenjacht’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser