Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Deze wending in huwelijk van Bas en Patrick uit 'Married At First Sight' zagen we niet aankomen

Deze wending in huwelijk van Bas en Patrick uit 'Married At First Sight' zagen we niet aankomen

Gisteravond was dan toch echt de laatste aflevering van ‘Married At First Sight’. Ein-de-lijk kregen we antwoord op de vraag die wel al zo lang hadden: zijn de stellen nog getrouwd of niet?

| Maaike van de Graaf

En het antwoord op die vraag zorgt bij menig kijker voor een totale shock.

Lees ook
Marcels reactie op Christel in ‘Married At First Sight’ is er eentje voor in de boeken

Op een briefje

Het huwelijk van Elisa en Yordi was er nog eentje om over te twijfelen en dat bleek niet zonder reden. In de laatste aflevering van het programma noemt ze namelijk fijntjes even op wat haar man allemaal niet heeft en wat zij juist wél zoekt. “Er zit namelijk wel levenservaring, maar wel op de verkeerde gebieden.” Dat Elisa aan hem denkt moge duidelijk zijn: op een briefje heeft ze namelijk alle minpunten van Yordi opgeschreven. Dan kan hij daar nog even naar kijken.

Oeps

Dan krijgt hun huwelijk op het laatst toch nog een een andere wending. Als het stel bij Peter van der Vorst op de bank zit, is juist Yordi nogal eerlijk. Hij weet verdomd snel te reageren op vragen van de experts en geeft dan ook toe Elisa fysiek niet aantrekkelijk te vinden en eigenlijk nooit gevoelens voor haar te hebben gehad. Als klap op de vuurpijl vertelt hij ook nog even dat hij een ander meisje heeft leren kennen, waar hij wél gevoel voor heeft. Elisa heeft dan ook eigenlijk niks meer te zeggen, behalve “apart”.

Zie hier hoe Elisa de keiharde waarheid vertelt aan Yordi:

Lees ook
Yordi en Elisa trouwen in ‘Married At First Sight’, maar zien we hier blinde paniek?

En dan..

Ook Bas en Patrick zitten uiteraard op de bank bij Peter van der Vorst en zien er nog steeds uit als een verliefd, blij stel. En dat zijn ze ook, vertellen ze. Beiden willen met elkaar getrouwd blijven. Hoe ze de toekomst zien? Ze hebben het al over samenwonen en een tweede vakantie is al geboekt. De experts geven ook aan dat ze geen moment twijfelen aan het huwelijk van de twee mannen. Dat zit wel goed dus, of toch niet..

Nogal verrast

Nou, niet dus en dat is precies waarom kijkers in totaal shock verkeren. In de laatste minuten van het programma zien we namelijk dat zelfs het huwelijk van de tortelduifjes Bas en Patrick is gestrand. Hoe dan? In de eerste weken van hun huwelijk komen er al wat irritaties en die besluit Patrick op papier te zetten. Hij verstuurt de uiteenzetting met wat Bas verkeerd doet in zijn ogen. Uiteraard door Patrick niet zo bedoeld, maar Bas vindt het zo kwetsend dat hij abrupt de relatie verbreekt. En eerlijk is eerlijk: dit was wel het laatste wat we zagen aankomen.

Dat is de laatste

En alsof er al niet genoeg scheidingen waren geweest, besloten Ron en Tamara toch ook een einde aan hun huwelijk te maken. Wat dat betekent? Geen enkel stel uit Married At First Sight heeft het dit jaar overleefd. Is de wetenschap dan toch niet zo betrouwbaar als we denken?

De hele aflevering van Married At First Sight bekijk je hieronder terug.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser