Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Jim Bakkum trad op bij herdenking Oss: 'Daarna brak ik volledig'

Jim Bakkum trad op bij herdenking Oss: 'Daarna brak ik volledig'

Vandaag was de herdenking van het tragische ongeluk in Oss. Jim Bakkum was aanwezig om een nummer te zingen en vertelde daarna aan ‘RTL Boulevard’ hoe dat was.

| Yara Mureau

“Het was een van de heftigste dingen die ik ooit heb gedaan, maar ook een van de mooiste dingen en ik zal dit nooit meer vergeten”, vertelt hij het programma.

Herdenking Oss

Zijn collega en vriendin Vajèn van Den Bosch komt uit Oss en werd gevraagd om bij de herdenkingsdienst aanwezig te zijn. “Ze dacht meteen aan mij en vroeg of ik ook mee wilde werken. Ik had daar nul twijfel over.” Of-ie het droog kon houden tijdens het zingen? “Het rare is dat als je een liedje zingt voor slachtoffers en nabestaanden, dan zou je denken dat je volledig met je gedachte daar moet zijn. Maar ik kan niet meer zingen als ik daar ben, dus ik moet mijn verstand echt uitzetten. Maar daarna brak ik volledig.”

Familie ontmoet

Na zijn optreden ontmoette Jim de familie en vrienden van de overleden kinderen. “Ik kom er net vandaan. Ik heb alle families en ouders ontmoet en dat was heel, heel zwaar. Ik vond het bijzonder om de gezichten te zien voor wie we het hebben gedaan, maar het was, eh, poeh, niet normaal.”

Bekijk het fragment terug bij RTL Boulevard.

Lees ook
Van regenboogkleuren tot emotionele toespraken: zo zag de herdenking in Oss eruit

NIEUWS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.158 Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser