Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Glennis Grace openhartig in documentaire: 'Natuurlijk hoop je op die overwinning, daar doe je het voor'

Glennis Grace openhartig in documentaire: 'Natuurlijk hoop je op die overwinning, daar doe je het voor'

Zangeres Glennis Grace werd anderhalf jaar lang gevolgd door Nada van Nie. Zij maakte de documentaire ‘Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan’, die gisteravond te zien was op RTL4.

| Stijn de Vries

Van Nie volgde Glennis toen ze de sprong naar Amerika waagde, waar ze in de finale van America’s Got Talent stond.

Openhartig

De documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan stond al op Videoland. Maar voor de tv-uitzending van gisteravond werd deze nog geactualiseerd en zagen we beelden van Glennis na de finale. Daar was ze openhartig over haar verlies: “Mensen waar het meest van werd verwacht moesten weg. De kandidaten met de minste verwachtingen, gingen wél door. Ik gun het iedereen, maar ik vind dat gek.”

Moeder en kind

Ondanks al haar succes, droeg ze ook groot verdriet met zich mee. Ze zag een langere tijd haar moeder niet meer. “Ik weet wat de band met haar is en dat die uiteindelijk weer goedkomt. Maar het maakt je wel eenzaam”, vertelde ze in tranen aan Van Nie. Zij volgde haar tumultueuze leven en legde alle hoogte- en dieptepunten vast.

Bijzonder

De documentairemaakster noemde de afgelopen tijd “een bijzondere ervaring”. Glennis Grace moest flink onder druk presteren in Amerika, iets wat Van Nie maar al te goed merkte. “Het is ontzettend knap. Ik denk dat we trots op haar mogen zijn. Hoe zij zich handhaaft en dit aandurft, dat is echt niet normaal”, zei ze eerder op Radio 1.

Het meisje uit de Jordaan

Gisteravond was de documentaire te zien op RTL4. Heb je ‘m gemist? Kijk Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan dan hieronder. Heb je de documentaire al op Videoland gezien? Na één uur en vier minuten kun je de nieuwe beelden bekijken.

Sterren van de hemel

Het is al bekend dat Glennis de talentenshow niet heeft gewonnen, maar wil je tóch nog even zien hoe geweldig ze in de finale zong? Kijk dan de video hieronder.

Lees ook
Nieuw seizoen ‘Zondag met Lubach’ trapt af met ‘Glennis Grace’s Heartbreaking Story’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN

Bron: Nada van Nie / Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser