Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Eline (36) doet samen met hond Catoo mee aan WK Dog Dance: 'Het is echt wel moeilijk'

Eline (36) doet samen met hond Catoo mee aan WK Dog Dance: 'Het is echt wel moeilijk'

Dit weekend vindt voor de eerste keer in Nederland het WK Dog Dance plaats. Ook de 36-jarige Eline van Oosterom is van de partij. Zij swingt daar samen met haar hond Catoo.

| Maaike van de Graaf

In Hart van Nederland vertelt de vrouw over de sport.

WK Dog Dance

In de sporthal Buddingehof in het Drentse Ruinerwold dansen deelnemers samen met hun hond een kwartier lang op muziek. Zo ook Eline, die vorig jaar twaalfde van de vijftig werd op het WK in Duitsland. Zo’n tien jaar geleden zag zij iemand trucjes doen met een hond en dacht: ‘Dat is leuk. Dat wil ik ook. ‘Het gaat om jou en de hond en het is echt wel moeilijk’, laat ze weten. Gisteren deed ze samen met Catoo een freestyle country routine.

Fanatieke danser

Haar vriend, die uiteraard ook aanwezig is bij de wedstrijd, vertelt dat Eline zo’n twee uur per dag met haar hond aan het dansen is. Een serieuze zaak dus. Als hem dan ook wordt gevraagd of Catoo of hij belangrijker is, durft hij daar geen antwoord op te geven. Eline daarentegen wel: “Mijn vriend is wel belangrijker dan de hond”.

Zie hier de dans van Eline en hond Catoo: 

De hele uitzending van Hart van Nederland bekijk je hier

Meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s originele LINDA.tv-programma’s.

Lees ook
Hond herkent paniekaanval bij baasje en komt meteen in actie met kalmerende knuffel

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Hart van Nederland | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser