Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Van ongemakkelijke begroetingen tot niet op één lijn: dit gebeurde er in 'Een nacht met mijn ex'

Van ongemakkelijke begroetingen tot niet op één lijn: dit gebeurde er in 'Een nacht met mijn ex'

Een avond met je ex spenderen kan behoorlijk ongemakkelijke situaties opleveren. Dát is dan ook precies wat er gebeurde in de eerste aflevering van ‘Een nacht met mijn ex’ (BNNVARA). 

| Maaike van de Graaf

Want zo’n afspraak gaat natuurlijk gepaard met veel emoties en dé vraag: gaan we nog verder of niet?

Lees ook
Moet je zien vanavond: vul alvast het zwarte gat na ‘Temptation Island’ op met deze nieuwe serie

Even wat geld geleend

Het programma trapt af met de 34-jarige Luciano en zijn ex Marissa (27). Twee jaar geleden ontmoetten zij elkaar tijdens een feestje en toen sloeg de vonk over. Helaas maar voor korte duur, want al gauw liep het spaak. Waarom? Voornamelijk omdat Luciano in die tijd schulden had en – zonder overleg – geld van Marissa’s rekening had afgehaald. Wel heeft hij daar ‘heel veel spijt van’ en dus nodigde hij Marissa uit voor een goed gesprek in Een nacht met mijn ex.

Niet op één lijn

De twee hadden elkaar een tijdje niet gezien en dat zorgde voor – jawel – de eerste ongemakkelijke ontmoeting in het programma. Je ziet ze dan ook denken: wel of geen drie kussen? Na een tijdje wikken en wegen in de gang, besluiten ze er toch voor te gaan. Maar hoe ongemakkelijk de ontmoeting ook is, het gesprek tussen de twee verloopt boven verwachting soepel. Toch wordt wel duidelijk dat ze niet helemaal op één lijn zitten: Luciano wil hun relatie een tweede kans geven, Marissa niet. Eindstand? Zij vertrekt aan het einde van de avond.

Kijkers zijn verbaasd

Niet alleen bij Luciano en Marissa is het vertrouwen zoek, ook bij het andere koppel is er werk aan de winkel. Julian (23, foto) is namelijk tijdens zijn relatie met Shay (25, foto) vreemdgegaan en dát is haar beslist niet in de koude kleren gaan zitten. Zelf heeft hij er wel een verklaring voor: “Ik was gewoon te gulzig, denk ik, en ik wilde meer”. En hoe rustig Shay ook op zijn verklaring reageert, zo los gaat het op Twitter als Julian ook nog even vertelt dat “als een man vreemdgaat, je dat niet kan vergelijken met wanneer een vrouw dat doet. Mannen hebben namelijk behoeftes”.

 

De hele aflevering van Een nacht met mijn ex kijk je hier terug. 

Meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: BNNVARA | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser