Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Claudia de Breij en Ilse Warringa (als juf Ank) zingen elkaars nummers in eigen stijl

Claudia de Breij en Ilse Warringa (als juf Ank) zingen elkaars nummers in eigen stijl

Claudia de Breij schoof vanavond aan in ‘DWDD’ als tafeldame, waar ze vertelde over haar benefietconcert met stichting ‘Mag ik dan bij jou’. Een serieus onderwerp, waar ze een positieve (en ook grappige) draai aan wist te geven.

| Yara Mureau

Namelijk met een dolkomische video van juf Ank als Claudia de Breij, en Claudia de Breij als juf Ank.

‘Mag ik dan bij jou’

Op de rode krukken vertelt Claudia over het feit dat er elke dag ouders zijn die te horen krijgen dat hun zoon of dochter de diagnose kanker heeft gekregen. “Er zijn heel veel ouders die daardoor minder dingen kunnen doen, minder werken en meer oppaskosten hebben. Het is heel duur om een ziek kind te hebben.” Daarom wil ze die ouders helpen, door middel van een benefietconcert.

De Luizenmoeder v.s. Claudia de Breij

Naast Paul de Leeuw en Ellen ten Damme doet ook Ilse Warringa mee. En dat vindt Claudia fantastisch. “Het mag bijna nooit, maar we mogen samen Zeur Niet van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink zingen. Dat mag maar één keer, dus ik mag geen preview laten zien.” Maar toch heeft ze wat anders voor de kijkers (en ons) in petto. “Om ons warm te zingen, hebben we ons verdiept in elkaars tophits. En dat wil ik graag laten zien.” Correctie: je móet het zien.

Bekijk het fragment hierboven of hier terug. De video waarin Claudia Ilse Warringa nadoet (en andersom) is te zien op het einde.

Lees ook
Wat hebben de BN’ers op deze foto gemeen? Actrice Ilse Warringa verklapt het

VIDEO'S | SNACKS | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: De Wereld Draait Door | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser