Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Fragment gemist

Berget Lewis zingt met 'Proud Mary' het dak eraf in 'Oh, Wat Een Jaar!'

Berget Lewis zingt met 'Proud Mary' het dak eraf in 'Oh, Wat Een Jaar!'

In ‘Oh, Wat Een Jaar!’ (RTL4) gingen Linda de Mol en haar gasten gisteravond terug naar 1971. In dat jaar was het nummer ‘Proud Mary’ een enorme hit.

| Stijn de Vries

En daarom zong zangeres Berget Lewis met tweelingbroer Alvin dit heerlijke lied.

Swingen

Anita Witzier (57) en Bert van Leeuwen (58) waren te gast in de studio en uiteraard ook gehuld in passende kledij. Want wát een nostalgie weer, in Oh, Wat Een Jaar!: de set, de kleding en de herkenbare anekdotes. 1971 bleek ook een muzikaal jaar te zijn, wat duidelijk werd toen Berget en Alvin Lewis iedereen in de studio (en waarschijnlijk ook thuis) lieten swingen.

Geboortejaar

Berget zong vanuit haar tenen en wist de vertolking van het nummer Proud Mary, origineel door Tina en Ike Turner, samen met haar broer perfect neer te zetten. Dat de twee eigenlijk nog niet geboren waren toen het nummer uitkwam, doet niet onder aan het feit dat het lied perfect uitgevoerd werd. Ook leuk: 1971 is het geboortejaar van de twee muzikale talenten.

Luister de uitvoering van broer en zus hieronder:

Rossige krullen

Naast swingende muziek waren er gisteravond ook swingende outfits te zien. Linda de Mol was gehuld in een glitter-outfit en haar blonde lokken maakten plaats voor rossige krullen. Maar of Ruben Nicolai er ook spetterend uitzag in zijn, eh, mosterdgele “balzak”, is te betwijfelen.

‘Alsof het gisteren was’

Twitteraars zijn ook weer enthousiast over de uitzending van gisteravond. Want ook het jaar 1971 is voor velen heerlijk herkenbaar geworden in het programma.

Bekijk de hele aflevering van Oh, Wat Een Jaar! hier.

Lees ook
Linda de Mol scoort met hoge kijkcijfers (en haar kapsel) in ‘Oh, wat een jaar’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | FRAGMENT GEMIST

Bron: Oh, Wat Een Jaar | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser