Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

ticket plus

Gassan maakt van jou een diamant-expert

Gassan maakt van jou een diamant-expert

Pronken met een vette diamant om je vinger is één ding, maar met uitgebreide kennis over die gewilde glimmers heb je ook een goede binnenkomer te pakken.

| Justine Wouterson

Op het LINDA.festival vertellen Gassan en Choices by DL je daarom álles wat je altijd al wilde weten.

De onderste steen boven
In de festivalstand van Gassan kan iedereen met een ‘ticket plus’ een sprankelende workshop volgen, waarin het karaats en de stenen je om de oren vliegen. In 45 leuke en interessante minuten leert een expert je hoe een ruwe diamant wordt omgetoverd tot een oogverblindende steen en hoe de kwaliteit van een diamant bepaald wordt aan de hand van de 4C’s: carat, cut, clarity en color.

Champagne party expert (6)

De onderste steen boven
En hoe zit het eigenlijk met briljanten? Klinkt ook hartstikke fancy, maar wat is nu het verschil met een Gassan 121-diamant? Ook niet geheel onbelangrijk: waaraan herken je een échte diamant? Tijdens de workshop leert Gassan je ‘loepen’ als een pro, zodat je niemand jou meer fopt met bijvoorbeeld een ‘doodgewone’ zirkonia (lijkt wel, is het niet).

Alle facetten van het vak
Last but not least mag je de indrukwekkende Choices by DL-collectie van onder tot boven bewonderen, krijg je een uitgebreide uitleg over het concept en leer je de verschillende betekenissen van de meest prachtige gekleurde stenen. Ondertussen stort een ambachtelijke goudsmid zich vol overgave op jouw persoonlijke juweel en laat het weer schitteren als nieuw. Weet je tenminste zeker dat jij het stralende middelpunt bent op al jouw LINDA.festival-foto’s.

Wil jij tijdens LINDA.festival zo’n unieke, bijzondere en leerzame workshop van Gassan en Choices by DL volgen? Boek dan nu als een razende dit gratis ‘ticket plus’.

SET 01 053

Scoor je ticket nú
Gassan is hoofdsponsor van LINDA.festival. Je weet wel: dat óntzettend leuke feest op 14 en 15 mei dat jij absoluut niet wil missen. Echt niet hoor, daar krijg je spijt van. Heb jij jouw festivalticket al gekocht? Zo niet, scoor hier dan nu jouw kaartje voor slechts € 25. Wacht niet te lang, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Zien we je daar?

LINDA.FESTIVAL | FESTIVAL NIEUWS | TICKET PLUS | ALLES OVER LINDA.

Foto: Gassan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer ticket plus

Lees dit ook even

Please update your browser