Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

theater

Shows Jochem Myjer in Carré binnen enkele uren volledig uitverkocht

Shows Jochem Myjer in Carré binnen enkele uren volledig uitverkocht

De 50.000 kaarten voor de shows van Jochem Myjer in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren vandaag binnen enkele uren uitverkocht.

| Jorieke van Noorloos

De 36 aanvullende shows op de populaire tournee Adem in, Adem uit beginnen volgend jaar.

Verwachtingen overtroffen

Voor Myjer is het een mijlpaal: nog nooit heeft hij zo lang opeenvolgend gespeeld in Carré, een beslissing die hij nam om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om een show te bezoeken. Manager Robert-Jan Veen: “Dit heeft alle verwachtingen overtroffen.”

Drie uur tijd

Op social media was er veel ophef over de lange wachtrij en de snelheid waarmee zo’n grote hoeveelheid kaarten was uitverkocht. Volgens Veen lag het niet aan het systeem, maar aan de gigantische vraag naar kaarten. Volgens hem waren er om 10 uur 55.000 mensen ingelogd om de 50.000 kaarten te bemachtigen. “In drie uur tijd waren al die 50.000 kaarten op”, vertelt Veen.

Volle agenda

Wie er deze keer niet bij kan zijn, kan blijven hopen. Volgens Veen is Myjer in gesprek met Carré om nog meer shows te spelen. Dat gebeurt niet op korte termijn, door de volle agenda van Carré, maar de mogelijkheid is er.

Lees ook
Eindelijk kans op een kaartje: Jochem Myjer staat vijf maanden achter elkaar in Carré

NIEUWS | BEKEND | THEATER

Bron: ANP | Foto: LINDA.114 Jeroen Hofman

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer theater

Lees dit ook even

Please update your browser