Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

theater

'All Stars' de musical: wordt zaterdag eindelijk weer de mooiste dag van de week

'All Stars' de musical: wordt zaterdag eindelijk weer de mooiste dag van de week

Niet alleen het programma ‘Expeditie Robinson’ is komend seizoen als musical te zien, ook ‘All Stars’ krijgt een transfer van televisie naar theater. 

| Verena Verhoeven

En de cast, die belooft nu al heel veel kijkplezier.

Lees ook
Het houdt maar niet op: Expeditie Robinson krijgt musicalvoorstelling

All Stars

Voor de iets jongere lezers onder ons: in de tv-serie All Stars volgden we tussen 1999 tot 2001 een groepje (hele leuke) mannen in een amateur-voetbalteam dat in de derde helft altijd een stúk beter presteerde dan in de twee helften daarvoor. Voetbal en mannen dus, maar de musical gaat zeker niet alleen over goals en buitenspel. Wij zeggen: vrouwen en onstuimige liefdeslevens.

De selectie

Vandaag maakte producent KemnaSenf bekend welke mannen de sterspelers van het musicalteam zullen worden. En dat belooft veel goeds. Onder andere Jasper Demollin, die op de cover van de laatste LINDA.meiden prijkt, gaat zijn musicaldebuut maken. Hij zal de rol van Paul gaan spelen. Ook Lucas Hamming (Johnny) zal voor het eerst gaan acteren.

Oude bekenden

De meer ervaren acteurs Mike Weerts (Willem), Jim Bakkum (Hero), Levi van Kempen (hij deelt de rol van Hero met Jim) en Kees Boot (de coach) vullen het team aan. De cast is compleet met acteurs Urvin Monte (Mark), Bart van den Donker (Peter), Alex Hendrickx (Bram), Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever. Wie de vrouwenrollen gaan invullen is nog niet bekend.

Artistiek team

Naast deze sterrencast wordt ook de muziek niet door de minste geschreven. Dat doet Thomas Acda samen met David Middelhoff. De regie is in handen van Frank Lammers en de choreografie van Daan Wijnands.

Oké, leuk, maar waar en wanneer?

De musical is van 20 september 2018 tot en met 7 april 2019 te zien in de Nederlandse theaters. De rode loper voor de première wordt op 14 oktober uitgerold in Rotterdam.

Vorig jaar sprong Mike Weerts voor ons in de auto om te praten met leuke acteurs en actrices in ‘Op Weg met Mike’ van LINDA.tv. Zo sprak hij onder meer met Barry Atsma. Om het leuke mannen-feestje van dit artikel compleet te maken, herinneren we je graag nog even aan deze aflevering.

NIEUWS | BEKEND | THEATER | BIOS & BINGEN

Bron: All Stars de musical Facebook | Foto: L'HOMO 3 / Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer theater

Lees dit ook even

Please update your browser