Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Shoppen in Amsterdam zonder te struikelen over alle toeristen? Hier kun je los

Shoppen in Amsterdam zonder te struikelen over alle toeristen? Hier kun je los

Als je gaat winkelen in Amsterdam, lijkt het soms of heel Nederland precies hetzelfde idee had als jij. Overal loeidruk. Tadaa: nu kun je naar Gelderlandplein. Rust, Reinheid en je Rot shoppen.

Zo wordt winkelen weer echt leuk.

Wat een verademing

Als je de ingang van Gelderlandplein binnenkomt – dat op een steenworp afstand van station Amsterdam Zuid ligt – zie je gelijk dat ’t een (mid)dag ongestoord winkelen wordt. De passages zijn vormgegeven met mooie kunst van internationale kunstenaars (een beetje culturele inspiratie kan nooit kwaad) en je vindt er de leukste winkels en eettentjes.

De keuze is reuze

Kleding shop je bij Mango, Costes, Sissy-Boy of authentieke winkeltjes als Bronwasser en BLES concept en bijpassende schoenen vind je bij Zwartjes van 1883 of Van den Assem. Heb je nog een cadeautje nodig? Dan kun je terecht bij Siebel of Rituals. Lunchen of dineren? Man, gezellige eettentjes in overvloed. Goeie croissants en broodjes haal je bij Le Pain Quotidien en voor Italiaanse sferen ga je naar Gusto di Casto.

Daar heb je geen kind aan

Ondanks dat je dol bent op je kinderen (ja, echt) kan een jengelend exemplaar aan je arm een kleine schaduw over je middag shoppen werpen. Goed nieuws: bij Kiddie-land kunnen ze zich helemaal uitleven. Kun jij ondertussen lekker een cappuccino drinken van de Coffee Company.

Elke dag los

Gelderlandplein is overzichtelijk, stijlvol en vol met merken waar je met gemak je gehele zomergarderobe mee samenstelt. En je huis mee vult. En je honger mee stilt. Je kunt er zeven dagen per week terecht en je parkeert er anderhalf uur gratis. Maar geloof ons, daaraan heb je niet genoeg.

Kom met je moeder naar de Moederdagbrunch

Ook leuk: dit jaar organiseert Gelderlandplein samen met Rivièra Maison een lekkere Moederdagbrunch voor jou en (je raadt het al) je moeder op zondag 13 mei. Wil jij daarbij zijn? We verloten drie keer twee plekken. Je hoeft ons alleen maar hier onder te vertellen waarom jouw moeder deze brunch heeft verdiend. Kunnen jullie daarna samen los in dit winkelpaleis.

WIN | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN | SHOPPEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Andrea Van RoonAndrea Van Roon

met mijn zoon en moeder een moederdaglunch in Amsterdam...klinkt als een dag om nooit te vergeten.

Aliee van KeulenAliee van Keulen

Mijn moeder werkt full-time binnen hulpverlenend beroep, zorgt voor ons, is mantelzorger voor haar beide ouders, is zeer sportief, zit volop in de hormonale transitie, en heeft een aantal malen per jaar een pas op de plaats nodig. Graag zou ik met haar brunchen.

HaykeKookt En KookaandeZaanHaykeKookt En KookaandeZaan

Mijn moeder is al lang overleden maar ik heb een vriendin die moeder is en het zo breed niet heeft door allerlei oorzaken. Haar gun ik het, ze mag met mij of met haar kind, als ze zich maar vermaakt!

Wendy SmitsWendy Smits

Mijn mama verdient de hele wereld als het aan mij ligt: ze is nog altijd zo trots als een pauw op me (terwijl ik al 36 ben) wanneer ik iets moois bereik. Haar ogen stralen dan zo hard en haar glimlach is zo oprecht dat ik er altijd in verdrink. Mijn moeder heeft op haar 60e nog een diploma behaald terwijl ze daar vroeger nooit de kans voor heeft gehad. En dat maakt mij zo trots. Trots op haar dat ze dit heeft gedaan, trots dat ze heeft doorgezet en nu helemaal lekker geniet van haar eigen ding. Als er iemand die brunch verdient, dan is het zeker mijn lieve fijne mama.

Chantal TiemensChantal Tiemens

Lieve, lieve mama, ik zou heel graag met jou willen brunchen omdat je altijd voor ons klaar staat. Ik hoef je maar te bellen en je komt weer oppassen, terwijl je dit al zo vaak doet. Niks is je te gek!! Je hebt het zo verdiend om even lekker te genieten! Nu even een keer niet oppassen maar even chillen en shoppen.

Amanda BakkerAmanda Bakker

Mijn lieve moeder helpt mij altijd in drukke periodes met het schoonmaken van mijn huisje. Ze staat altijd voor mij klaar en ze biedt een luisterend oor bij problemen op het werk. Kortom: Zij verdient een heerlijke brunch, waarna we klaar zijn om onze garderobes aan te vullen!

Silke FrolichSilke Frolich

omdat ze zoveel doet voor mijn zus, mijn broer en mijzelf, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Ze staat altijd voor ons klaar, ze is gewoon de liefste!!!

Meer shoppen

Lees dit ook even

Please update your browser