Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.festival

Linda de Mol openhartig op LINDA.festival: 'Of ik ooit nog ga trouwen?'

Linda de Mol openhartig op LINDA.festival: 'Of ik ooit nog ga trouwen?'

Op LINDA.festival mogen bezoekers, net als vorig jaar, Linda de Mol weer het hemd van het lijf vragen. Zojuist beantwoordde Linda alle vragen uit de eerste ronde.

| Tim van Erp

Wij verzamelden de grappigste vragen van lezers én de bijzonderste antwoorden die Linda gaf aan journalist Antoinette Scheulderman.

Lees ook ons liveblog
Liveblog: ook Douwe Bob is uitgerukt voor de aftrekcursus op LINDA.festival

Waarom een aftrekcursus?
Want grappige vragen, die waren er. Onder meer over de cursus aftrekken die gegeven wordt op het festival. Want: hoe kwam Linda daar precies op? “Had ze er soms zelfs problemen mee?” Nou, dat niet, maar Linda vindt het volgen van de cursus wél een heel goed idee. “We hebben allemaal wel eens in die tijd van de maand dat we denken: we doen onze man even een pleziertje met een simpele greep. Dus ik denk dat we hier allemaal van kunnen leren.”

Gooische Vrouwen
Welk van haar eigen televisieprogramma’s vindt ze nou het leukste om terug te kijken? Dat is toch wel Gooische Vrouwen: “Ik keek het laatst terug en toen moest ik er zelf weer om lachen. Dat komt vooral door Martin Morero, die hield zich nooit aan zijn script.” Wel is ze blij dat de reeks op haar hoogtepunt gestopt is: “Je wilt niet dat ze zeggen: ‘Die laatste film had je niet moeten doen.'”

Openhartig over moeder
Eén lezer vroeg naar de moeilijkste beslissing die Linda in haar leven moest maken? Daar gaf ze heel openhartig antwoord op: “Mijn moeder had Alzheimer en kon op een gegeven moment niets meer voor zichzelf beslissen. Toen moesten mijn broer en ik dat samen doen, en dat vond ik heel zwaar. Constant vroeg ik me af: wat had zij gewild? Maar zij had dit hele leven niet gewild, dus je gaat altijd met pijn in je buik bij haar weg.”

Lees ook
Linda de Mol open over overlijden moeder: ‘Het voelde niet als verlossing’

‘Sander is mijn beste vriend’
Ook naar haar scheiding van Sander Vahle werd gevraagd: “Makkelijk is dat nooit, maar we besloten voor de kinderen om zo goed mogelijk in contact te blijven.” En dat heeft gewerkt, want: “Sander is naast mijn partner Jeroen mijn beste vriend. Ik bel hem als ik ergens mee zit. Als dochter Noa woensdag te horen krijgt of ze geslaagd is, gaan we samen met kinderen en nieuwe partners uit eten.”

Ooit nog trouwen?
En denkt Linda eigenlijk dat ze nog een keer gaat trouwen? “Ik denk van niet. Ik ben 52 en zie het mezelf niet meer doen.” Nou, een heel andere vraag dan: plast ze eigenlijk wel eens onder de douche? Pardon? “Nee. Nou ja, misschien een keer onder m’n buitendouche in Portugal. Daar hebben we stenen.”

Beroemde crush
Linda vertelt ook wie haar nieuwe celebrity crush is nu ze George Clooney aan den lijve heeft mogen ondervinden. Dat is Gabriel Macht (45), oftewel Harvey Specter uit de serie Suits. “Hij heeft een sexy loopje, is heel goed gekleed, een tikje macho, hij heeft iets chiques. En zijn stém… Ik ga hem ontmoeten, dat weet ik zeker.”

harvey spectre

Zomaar foto’s maken
En wat mist Linda eigenlijk door haar leven als BN’er? Haar antwoord is simpel: “Niet zo veel. Ik vind dat ik best een normaal leven heb.” Maar één ding vindt ze wel vervelend: “Als mensen ongevraagd foto’s van je maken. Mensen die voor me zitten in het vliegtuig en dan zogenaamd een selfie van zichzelf gaan maken. Of me filmen als ik lig te slapen.”

Niet klagen
Zelf probeert ze daar echter niet over te klagen. “Als je dat doet, moet je echt een ander vak kiezen. Het hoort erbij. Je moet het bovendien léúk vinden dat mensen jou willen aanspreken. Ze zeggen vaak trouwens ook iets aardigs.” Bovendien heeft bekend zijn meer voordelen dan nadelen: “Als ik bel om een restaurant te reserveren en ze zitten vol, dan hebben ze toch altijd nog wel een plekje.”

Kijk de livestream hier terug
Linda vertelt verder ook welke baan ze had willen hebben als ze geen televisiewerk zou hebben gedaan, over de opvoeding van haar kinderen en het feit dat zij straks het huis uit gaan – en nog veel meer. De hele vragenronde kijk je terug in onderstaand filmpje (klik hier als het niet werkt):

NIEUWS | BEKEND | LINDA DE MOL | LINDA.FESTIVAL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.festival

Lees dit ook even

Please update your browser