LINDA.festival

informatie

informatie

Alles wat je wilt weten over het LINDA.festival

In mei 2016 is het zover: het allereerste LINDA.festival. Hier vind je praktische informatie over het evenement, van ticket-info en routebeschrijvingen tot veel gestelde vragen. Handig! 

Wat is het LINDA.festival?
LINDA.festival is het eerste festival van de makers van LINDA. speciaal voor de allerleukste vrouwen van Nederland. Het is een uniek evenement waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken. Verder kun je er shoppen, theatervoorstellingen bezoeken, allerlei beautybehandelingen ondergaan én diverse hysterische workshops volgen.

Wanneer is het LINDA.festival?
Het nu al leukste evenement van het jaar vindt plaats in het tweede weekend van mei 2016, op zaterdag 14 en zondag 15 mei. Het LINDA.festival-terrein is beide dagen geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Waar is het LINDA.festival?
Het festivalterrein (TAETS Art & Event Park) ligt op het Hembrugterrein in Zaandam. Het adres: Hemkade 18, 1506 PR, Zaandam.

Wat kost een kaartje voor LINDA.festival?
Regulier ticket LINDA.festival – € 25 (voorverkoop tot 13 mei)
Regulier ticket LINDA.festival + shoptas – € 27,50
Regulier LINDA.festival-ticket aan de deur – € 29,50
Abonnee-ticket LINDA.festival – € 20
Abonnee-ticket LINDA.festival + shoptas – € 22,50

Wat kosten de ticket plus kaarten voor LINDA.festival?
Er zijn diverse extra activiteiten op LINDA.festival waar je een kleine extra voor betaalt. Deze bedragen verschillen per activiteit. Hieronder een overzicht met alle ticket plus-mogelijkheden:
Gymmen met Arie – € 5
Straattaalles van rapper Nega – € 3,50
Luister naar Michiel Vos –
€ 3,50
Kokkerellen met Miljuschka Witzenhausen in de LINDA.kookstudio€ 12,50
Workshop van bakwonder Menno de Koning in de LINDA.kookstudio –
€ 7,50
SENSAI verzorgingsritueel – € 15
Rob Peetoom haarstyling – € 7,50
INGEbrows by Rob Peetoom – € 7,50
Clarins make-up touch-up – € 5
Essie mini-manicure – € 7,50
Kneipp ontspanningsmassage – € 7,50
A/N/G Cosmetics Beauty Prep – € 9,95
Hand en armmassage van Treets –  € 5
Doctors Inc. Golden Ratio-gezichtsanalyse – € 10

Bestel hier ticket plus-kaarten voor jouw favoriete activiteiten. Twijfel niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Hoe krijg ik de door mij gekochte tickets?
Na het voltooien van de transactie worden jouw tickets naar je e-mailadres verstuurd. Geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via tickets@lindafestival.nl.

Kan ik mijn geld terug krijgen of kan ik mijn tickets omboeken?
Twijfels? Niet zeuren, zin maken. Da’s het gunstigste voor jou, aangezien we helaas geen geld kunnen teruggeven wanneer je verhinderd bent. Ook het omboeken van een ticket is helaas niet mogelijk.

Ik heb al eerder een kaartje gekocht. Hoe kan ik daarnaast nog een ticketplus of parkeerkaart bestellen?
In de e-mail ‘Bevestiging tickets LINDA.festival’ die je hebt ontvangen nadat je je tickets hebt gekocht, vind je helemaal onderaan: ‘Gegevens aanpassen? Klik hier.’ Als je hierop klikt, kom je weer terug in het systeem met de door jou gekochte tickets. Hier kun je ticketplus activiteiten of een parkeerkaart bijboeken.

Waar kan ik contact opnemen met een vraag over mijn bestelling?
Mocht je jouw tickets niet ontvangen hebben of heb je een andere vraag met betrekking tot jouw bestelling, neem dan contact met ons op via tickets@lindafestival.nl.

Ik kan mijn kaartjes niet uitprinten. Kunnen mijn kaarten ook vanaf een mobiel apparaat worden gescand?
Geen zorgen, je kaartjes kunnen ook vanaf een mobiel apparaat worden gescand bij de ingang.

Hoe kom ik erachter wanneer mijn favoriete artiest optreedt?
Hou LINDAnieuws.nl/festival goed in de gaten. Hier vind je het complete programma én het laatste festivalnieuws.

Vervoer[faq]

 • Met de auto:
  • Navigatieadres: Kleine Steng, Zaandam.
   Voor iedereen die met zijn eigen bolide komt, is er – hóe fijn – voldoende parkeergelegenheid. Wel willen we je op het hart drukken de bebording en de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen, ook wanneer je eigenwijze navigatiesysteem het daar niet mee eens is. Op en bij de parkeerplaats word je naar een mooi plekje geleid, waarna je met een pendelbus (waarvan er de hele dag door voldoende rijden) naar het festivalterrein wordt gebracht. Je wordt vlak bij de ingang afgezet, waar je later op de dag ook weer kunt opstappen richting het parkeerterrein. LET OP:
   – Er rijden twee pendeldiensten, één richting het station en één richting de parkeerplaats. De vertrekhaltes staan duidelijk aangegeven.
   – Parkeertickets zijn € 5 en zijn ter plaatse óf van tevoren via de ticketwebsite verkrijgbaar.
 • Met het openbaar vervoer:
  • Ben je van plan om ‘lekker groen’ met het openbaar vervoer naar LINDA.festival te komen? Reis dan naar station Zaandam. Vanaf hier rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Je wordt vlak bij de ingang afgezet, waar je later op de dag ook weer kunt opstappen richting het station. LET OP: Er rijden twee pendeldiensten, één richting het station en één richting de parkeerplaats. De vertrekhaltes staan duidelijk aangegeven. Vanaf het station naar het terrein zijn de tijden als volgt: tussen 09.30-14.00 uur rijdt er iedere 8 minuten een bus, tussen 14.00-17.00 uur iedere 15 minuten en tussen 17.00-22.00 uur iedere 10 minuten.

[/faq]

Veel gestelde vragen[faq]

 • Wat zijn de openingstijden van LINDA.festival?
  • Je bent zowel op zaterdag 14 als zondag 15 mei al om 11.00 uur welkom op het festivalterrein. Het spektakel duurt tot 21.00 uur ’s avonds.
 • Is er een informatiebalie op het terrein?
  • Uiteraard. Je kunt hier terecht met al je vragen over het festival.
 • Mag mijn huisdier mee naar binnen?
  • Helaas, die moet je een dagje thuislaten. Geen enkel dier, met uitzondering van blindengeleidehonden, mag het terrein op.
 • Is er een pinautomaat aanwezig?
  • Gelukkig kun je bij meerdere shops en foodtrucks gewoon met pin betalen. Helaas is contant geld pinnen niet mogelijk op het festivalterrein, dus houd daar rekening mee en zorg dat je voldoende cash geld meeneemt.
 • Waar kan ik iets eten en drinken?
  • Vrijwel overal op het terrein zijn verschillende cateringpunten aanwezig in de vorm van Rollende Karren. Voor lekkere drankjes kun je daarnaast terecht in onder meer het LINDA.café en de L’HOMO.bar.
 • Kan ik me ergens opfrissen?
  • Poeh, gelukkig wel zeg. Er zijn voldoende gratis toiletgelegenheden aanwezig.
 • Is roken toegestaan?
  • Buiten op het festivalterrein is roken geen probleem. Mits je de peuken natuurlijk netjes weggooit in de daarvoor bestemde bakken.
 • Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
  • Natuurlijk mag er een begeleider mee. Wel moet hij of zij een geldig eigen toegangsticket hebben tot het festival. Op het theater na, is het terrein volledig rolstoelvriendelijk.
 • Ik ben invalide. Waar kan ik parkeren?
  • Maak je geen zorgen. Als je een mail stuurt naar tickets@lindafestival.nl zorgen wij dat je aan een speciale parkeerkaart komt.
 • Hoe oud moet je zijn om op LINDA.festival binnen te komen? 
  • LINDA.festival is voor alle leeftijden. Festivalgangers van 4 jaar en ouder moeten in het bezit zijn van een geldig toegangsticket.
 • Waar en hoe kan ik me inschrijven voor de ticket plus-activiteiten?
  • Dat is zo gepiept. Je kunt tegelijk met het aanschaffen van je reguliere ticket selecteren voor welke ticket plus-mogelijkheden je kaartjes wil kopen. Voor de behandelingen in onze Beauty Wasstraat selecteer je vervolgens een dagdeel. Ongeveer twee weken voor het festival ontvang je bericht over hoe laat je welkom bent bij de door jou gekozen ticket plus-activiteit.
   Ben je de ticket plus vergeten en heb je je reguliere ticket al gekocht? Geen probleem. Via een link op jouw ontvangen e-ticket kun je opnieuw inloggen en alsnog de leukste ticket plus-opties scoren.
 • Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot, wat nu?
  • Je kunt in dit geval direct contact opnemen met de standhouder of het merk zelf.
 • Kan ik mijn tassen ergens kwijt?
  • Joh, we laten je toch niet de hele dag met van alles en nog wat zeulen? Alles wat je niet wil meeslepen over het terrein kun je veilig achterlaten in een locker.
 • Waar kan ik terecht m.b.t. gevonden voorwerpen?
  • De lieve medewerkers van de informatiebalie op het festivalterrein kunnen je verder helpen.
 • Is er een EHBO aanwezig? 
  • Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post aanwezig op het terrein. Fingers crossed dat ze zich daar stierlijk vervelen straks.
 • Wat mag je wel en niet meenemen op het festivalterrein?
  • Wel: we raden je aan dubbel te checken of je je portemonnee, telefoon, sleutels (en eventueel je favo lipstick) wel meehebt. Zou toch balen zijn als je die op de keukentafel laat liggen…
   Niet: flesjes met water of andere vloeibare stoffen mogen helaas niet mee het terrein op. Ook scherpe voorwerpen moet je thuislaten, net als boodschappentrolleys. Die laatste heb je ook echt niet nodig, hoor. In een LINDA.festival-tas past namelijk meer dan je denkt.
 • Mag ik mijn fototoestel mee?
  • Ja hoor, je mag klikken tot je scheel ziet. Wil je een product uit een van de stands fotograferen? Vraag dan eerst even toestemming aan de verkoper. Wel zo netjes.

[/faq]

Staat je vraag er niet bij?
Dan kun je terecht bij onze klantenservice op 088-5500117 of neem contact met ons op via tickets@lindafestival.nl.

Huisregels
Klik hier voor de huisregels.

Hou LINDAnieuws.nl/festival de komende tijd goed in de gaten. Hier lees je wat er tijdens LINDA.festival allemaal te beleven valt, komt het laatste festivalnieuws voorbij en vind je praktische informatie.

LINDA.FESTIVAL | ALLES OVER LINDA.

Foto: Dirk Kikstra

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Meer LINDA.festival

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser