LINDA.festival

Dit wil je: squat met Fajah en gym met Arie op de LINDA.sportdag

Dit wil je: squat met Fajah en gym met Arie op de LINDA.sportdag

Gymmen met Arie Boomsma, squatten met Fajah Lourens en trainen met Carlos Lens, de personal trainer van Linda de Mol. Klinkt als een droom, maar het kan binnenkort echt.

| Tim van Erp

En wel op LINDA.festival, dat op 10 en 11 juni plaatsvindt.

Lees ook
7 x gymmen met Arie: zo wordt sporten weer losjes en leuk

Sportdag
Op het festival, dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt, houden we namelijk een heuse sportdag. Dus als je nu al meedoet aan LINDA.lijnt, is dat een goeie extra stok achter de deur. En als je níet meedoet aan LINDA.lijnt, dan kun je in juni alsnóg werken aan je lichaam en je conditie.

Wat je allemaal precies kunt verwachten en doen? Je lees het hieronder.

Gymmen met onze eigen Arie
Kijk jij maar al te graag naar dat prachtige lijf (o, en de sportsessies) van Arie Boomsma op LINDA.tv? Snappen we. Daarom krijg je tijdens de LINDA.sportdag als ticket plus-houder een half uur durende sessie van de meester himself. En dat wil je.

Zweet je rot met Radmilo
Wie wil er nu níet kunnen zeggen dat-ie les heeft gehad van Radmilo Soda (je weet wel: die loeiknappe trainer van het programma Obese)? Juist: niemand. En daarom krijg jij tijdens de LINDA.sportdag op het festival voor één keer de kans om zijn training bij te wonen. We kunnen je alvast vertellen: dat wordt een pittige.

Los met Carlos
Fanatiekeling Carlos Lens krijgt onze eigen Linda de Mol al jaren aan het sporten. En hoe mooi is dat: tijdens de LINDA.sportdag is hij voor even ook jóuw personal trainer. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen? Een kek sportpakkie uit de kast trekken, je mentaal voorbereiden op de drillsessie en voor slechts € 5 een ticket plus boeken.

Zie ook
De sportles van Carlos op de LINDA.-redactie gemist? Hier kijk je hem helemaal terug

Krijg net zo’n killerbody als Fajah
Jij wilt ongetwijfeld weten hoe Fajah Lourens aan zo’n knap lijf komt, toch? Komt dat even goed uit: op LINDA.festival leert ze je tijdens een keiharde squatsessie de fijne kneepjes van het vak.

Zien we jou op 10 of 11 juni in Zaandam?

GYMMEN MET ARIE | LINDA.FESTIVAL | LINDA.LIJNT

Bron: LINDA.festival

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.festival

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Lees dit ook even

Please update your browser