Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

5 x vragen voor alle beste vriendinnen die elkaar door en door dénken te kennen

Als er iemand is die je door en door kent, dan is het wel je beste vriendin. Althans, dat dacht je. Op het LINDA.festival – bij de stand van Montèl – bleek de vriendinnentest toch nog een knap lastige opgave.

Want wat staat er bovenaan de bucketlist van je beste vriendin, en wat is in hemelsnaam haar lievelingsdier?

Grappige video

De vragen werden door de één glansrijk doorstaan, terwijl de ander grandioos onderuit ging. Laten we het er bij de foute antwoorden maar op houden dat de Montèl-bank zó lekker zat, dat de festivalgangers er spontaan niet meer goed van konden nadenken. Lachen geblazen werd het sowieso, en gelukkig is alles vastgelegd op (bovenstaande) video.

Montèl Pitch

Komt de bank in het filmpje je bekend voor? Dat kan kloppen. De Montèl Pitch, een elementenbank met een knipoog naar de jaren zestig, speelde deze zomer de hoofdrol in het decor van Linda’s Zomerweek. Verliefd op de bank, maar zou je hem wel liever in een U-opstelling of met lighoek hebben? Alles kan met de Montèl Pitch. Tot het bestellen van losse armleuningen aan toe.

Montèl

Montèl heeft inmiddels 34 vestigingen verspreid door heel het land en ontwerpt alle banken stuk voor stuk in eigen beheer. Bovendien kun je er 100% je eigen bank customizen. Kies je eigen kleur, je eigen opstelling én je eigen look. Zo zul je (bijna) nooit dezelfde bank als je buren hebben. En dat allemaal voor een hele fijne betaalbare prijs. Dat mag er ook best even bij vermeld worden.

VIDEO'S | SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | LINDA.FESTIVAL

Bron: Montèl | Foto: Montèl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.festival

Lees dit ook even

Please update your browser