Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

entertainment

Domien Verschuuren vraagt Marieke Elsinga live in Qmusic-uitzending op date

Domien Verschuuren vraagt Marieke Elsinga live in Qmusic-uitzending op date

Dat de radio-dj’s van Qmusic het gezellig hebben, blijkt maar weer uit de uitzending van vandaag. Daarin belt Domien Verschuuren collega Marieke Elsinga voor een date.

| Yara Mureau

“Ik wil gewoon weten of ik in de friendzone zit”, vertelt Domien aan collega Fien Vermeulen.

Date

In de uitzending vandaag wilde Domien Verschuuren één vraag stellen aan Marieke Elsinga. “Ik heb Marieke een berichtje gestuurd van ‘laten we eens gaan daten’. Zij is single, ik ben single, we houden allebei van katten. Ze stuurde een lachend huilpoppetje, dus ik wil eigenlijk gewoon weten: zit ik in de friendzone?” En dus trok hij de stoute schoenen aan en belde Marieke.

Lees ook
Beroemdheid stijgt Domien Verschuuren soms naar het hoofd en dat levert gênante anekdotes op

Friendzone

“Nou Marieke, zit ik in je friendzone?”, vraagt hij haar. “Eh, ja, je zit voor nu wel in mijn friendzone, maar we kunnen wel op date en zien wat er gebeurt. Maar ik heb er nooit zo over nagedacht. Of het zou werken tussen ons.” Marieke vraagt zich nog af of Domien haar gaat proberen te zoenen aan het einde van de avond. “Dat heb ik al ooit geprobeerd, haha”, zegt hij daarop. “Ja, maar dat is je toen niet gelukt”, aldus Marieke. Of ze écht gaan daten is nog de vraag.

Bekijk hier het fragment terug:

VIDEO'S | SNACKS | BEKEND | ENTERTAINMENT

Bron: Qmusic | Foto: LINDA.151 Hans van Brakel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer entertainment

Lees dit ook even

Please update your browser