Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Onzeker over je lichaam na zwangerschap? Denk hier dan eens aan

Onzeker over je lichaam na zwangerschap? Denk hier dan eens aan

Een slappe huid, hangende borsten: dit kan het gevolg zijn van één of meerdere zwangerschappen. En als jij je hier onzeker door voelt, is dat natuurlijk vervelend.

Daarom biedt Velthuis kliniek de Mommy Make Over aan – een combinatie van verschillende ingrepen, zodat je je eigen vormen weer terugkrijgt.

Probleemgebieden

De behandeling pakt precies de probleemgebieden aan waar veel moeders mee zitten: de buik en de borsten. Zo kan er een (kleine) buikwandcorrectie worden uitgevoerd om overtollige huid te verwijderen, een (kleine) borstlift om de borsten omhoog te brengen of een borstvergroting met implantaten, zodat je borsten minder ‘leeg’ aanvoelen. Welke ingrepen voor jou het meest geschikt zijn, bepaal je samen met de plastisch chirurg

Benieuwd? Ontmoet de specialisten op het LINDA.festival, waar ze in de Beauty Wasstraat aanwezig zijn voor persoonlijk advies.

In één keer

Mooi aan de ‘Mommy Make Over’ is dat alle behandelingen tegelijk, tijdens één operatie worden uitgevoerd. Hierdoor gaat het herstel vlotter, hoef je maar één keer onder narcose en ben je niet langer uit de running dan nodig is. Meer informatie over de ingrepen? Je leest alles hier.

Hoe lang moet ik herstellen na een buikwandcorrectie? Welk resultaat kan ik verwachten van een borstvergroting? Veranderen injectables mijn uitstraling niet te veel? De specialisten van Velthuis kliniek geven je altijd een eerlijk en realistisch advies. Volg drie vrouwen tijdens hun overweging rondom een cosmetische ingreep in het nieuwe programma op LINDA.tv; Borsten, Buik, Botox. 

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | DOSSIER BBB

Bron: Velthuis kliniek | Foto: Velthuis kliniek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Dossier BBB

Lees dit ook even

Please update your browser