Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Niet (meer) tevree met je decolleté? Deze specialisten helpen je graag

Niet (meer) tevree met je decolleté? Deze specialisten helpen je graag

De tijd dat alleen ‘Hollywood’ met gecorrigeerde borsten rondliep, ligt achter ons: een borstvergroting is voor iedereen – maar dan moet het wel goed gebeuren, vindt Velthuis kliniek.

Daarom helpen deze specialisten je graag om je nét wat zelfverzekerder te laten voelen.

Hoe werkt zoiets?

Tijdens het consult bespreek je samen met de arts welke mogelijkheden voor het mooiste (en meest natuurlijke) resultaat zorgen. Je voelt, past en meet tot je er zelf helemaal tevreden mee bent. Vervolgens worden de vullingen onder narcose ingebracht. Zie je daar tegenop? Geen zorgen, Velthuis kliniek gebruikt speciale narcosemiddelen om te voorkomen dat je misselijk bent na de ingreep.

Lipofilling

De siliconen implantaten die gebruikt worden zijn jarenlang getest, zodat ze voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen. Maar ook het gebruik van eigen vet is een mogelijkheid om je borsten meer volume te geven: door lipofilling verplaatst de arts eigen vetcellen van je buik, benen of heupen naar je borsten.

Voor- en nafoto’s

Elke vrouw is anders en je borsten zijn uniek, maar ben je zelf niet (meer) tevreden met je decolleté? Dan kan een borstvergroting een dankbare ingreep zijn. Meer informatie en voor- en nafoto’s van eerdere behandelingen vind je hier.

Welk resultaat kan ik verwachten van een borstvergroting? Hoe lang moet ik herstellen na een buikwandcorrectie? Veranderen injectables mijn uitstraling niet te veel? De specialisten van Velthuis kliniek geven je altijd een eerlijk en realistisch advies. Volg drie vrouwen tijdens hun overweging rondom een cosmetische ingreep. Kijk vanaf 20 september het nieuwe LINDA.tv programma Borsten, Buik, Botox.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | DOSSIER BBB

Bron: Velthuis kliniek | Foto: Velthuis kliniek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Dossier BBB

Lees dit ook even

Please update your browser