Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

de lijstjes van 2018

10 x deze onthullende beelden uit 2018 kun je beter niet op je werk bekijken

10 x deze onthullende beelden uit 2018 kun je beter niet op je werk bekijken

Het einde van het jaar is in zicht. Wanneer we terugblikken, denken we vooral aan de mooie, heugelijke en emotionele momenten. Maar ook de gênante momenten blijven ons – helaas – bij.

| Marloes van Wijnen

Zoals die ene keer dat je dit artikel opende, er een naaktfoto van Katja Schuurman op je beeldscherm verscheen, en dat nógal verkeerd overkwam op je collega’s.

Niet op je werk

En daarom sluiten wij dit jaar af met een lijstje met beelden die je beter níet op je werk kunt bekijken. Ga je dit nu tóch op je werk lezen? Dan hebben wij je gewaarschuwd.

1. Katja uit de kleren

Om te beginnen dus met Katja Schuurman. De foto zit vast nog vers in je geheugen (voor de rest van je leven), want ze deelde ‘m eerder deze maand nog. Maar hier dus nogmaals: Katja helemaal één met de natuur.

View this post on Instagram

#lekkereenmetdenatuur #kunst #tropen #nature

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

2. Blote Baudet

Bij een naaktfoto van Katja Schuurman klikken we allemaal natuurlijk meteen. Bij een naaktfoto van Thierry Baudet hadden we dat toch niet zo snel verwacht, maar niets is minder waar. Toen de Nederlandse politicus een nietsverhullende foto van zichzelf (in adamskostuum) op een zwembadrand deelde op Instagram, ging Twitter behoorlijk los.

3. In natuurlijke habitat in LINDA.

Voor LINDA. 169 interviewde Tygo Gernandt Tina de Bruin (en andersom). Ook poseerden de twee, zoals altijd bij een dubbelinterview in ons blad, samen voor de camera. Beiden in hun natuurlijke habitat, in lijn met het thema van het nummer ‘De Hippie Hype’. En tja, in Tygo’s geval is dat dus… naakt.

Tygo Gernandt naakt in LINDA. 169

4. #blotetietofniet

Maar niet alleen in LINDA. zagen we dit jaar het nodige bloot, ook in LINDA.meiden was naaktheid niet per se een uitzondering. Wat zeggen we: niet ín, maar óp LINDA.meiden. Op de cover van het allereerste LINDA.meiden-zomerboek sierde namelijk – in de helft van de gevallen, althans – een blote tiet.

5. Blote BN’ers op tv

Meerdere tv-programma’s leken de marketingstrategie ‘sex sells’ dit jaar plots te begrijpen. Zo zagen we meerdere BN’ers van een héle andere kant in het programma Adam zkt. Eva Vips, en draait het nieuwe programma Undress For Love er ook niet bepaald omheen. Wij blikken terug op het veelsproken fragment met Temptation Island-verleider Joshua, die eh… nogal opviel.

6. Borsten op je beeldscherm

Ook op ons eigen videoplatform LINDA.tv komen blote lijven aan bod, bijvoorbeeld in de serie Met de billen bloot, waarin mensen hun eerlijke, blote zelf laten zien. En ondanks dat deze serie juist het eerlijke verhaal achter een lichaam toont – in plaats van het neer te zetten als een lustobject – is de kans groot dat er twee borsten op je beeldscherm verschijnen bij het bekijken van een aflevering. En dat zou zomaar verkeerde ideeën kunnen wekken bij de rest van het bedrijf.

7. High van J.Lo

Maar ook over de grens zijn beroemdheden trots op hun lijf, die ze dan ook maar al te graag aan het grote publiek laten zien. Bij zo iemand als Jennifer Lopez, die 49 jaar is en die nog steeds het lichaam van een twintiger heeft, snappen wij dat wel. En veel mensen met ons, want de foto kreeg in één dag tijd meer dan vier miljoen likes.

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

8. ‘Maar eh… het is kunst!’

Wanneer de kop van een artikel aangeeft dat de link leidt naar een blote foto van een beroemdheid, en we klikken daar op, brengen we onszelf in een benarde situatie. Maar kunst en cultuur-liefhebbers die denken geïnformeerd te worden over een nieuwe tentoonstelling, maar vervolgens een paar vagina’s op hun beeld te zien krijgen, zijn echt wel onschuldig. Of tóch niet…

9. Naakt of niet?

Een viraltje zo rond het middaguur kunnen we vaak wel gebruiken, om weer even te kunnen lachen. Wij delen ze dan ook graag. Neem deze strandfoto van een koppel, die voor veel verwarring zorgt. Want eh, zijn ze nou naakt of niet? Het zal je maar gebeuren dat nèt iemand langsloopt, terwijl jij vijf minuten naar de foto staart.

Viral strandfoto, verwarring om naaktheida

Lees ook
Van #FreeHermien tot #hitteplansongs: 6 x opvallende en trending hashtags van 2018

10. Kreunen met Kelly

Bij sommige video’s is het van groot belang dat je je geluid niet op hoge frequentie hebt staan. Dit fragment is er zo eentje. In de docu Hallo met Kyoko geeft Kelly van Binsbergen (25) een kijkje in haar leven als sekstelefonist, waarin kreunen aan de orde van de dag is. Om nog maar te zwijgen over de woorden die ze de mannen toefluistert…

NIEUWS | DE LIJSTJES VAN 2018 | DIT WAS 2018

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA. 169, Meis Belle Wahr en Jip Merkies

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer de lijstjes van 2018

Lees dit ook even

Please update your browser