Advertorial

Vertel ons jouw favoriete hotspot en win 2 treintickets

Vertel ons jouw favoriete hotspot en win 2 treintickets

Na het succes van vorig jaar zijn LINDA. en NS terug met de leukste stedentrips door Nederland. En daarbij kunnen we jouw tips hartstikke goed gebruiken.

We maken graag kennis met jouw gouden vondst(en).

Deel jouw hotspots met ons
Zit er bij jou om de hoek een nog relatief onbekend museum? Bezit jouw woonplaats de beste traiteur? Of biedt jouw buuf een unieke workshop aan? CITYHOPPEN met LINDA. & NS besteedt hier graag aandacht aan. Voor alle steden die CITYHOPPEN aandoet, zijn we op zoek naar de leukste hotspots en tips van jullie zelf. En dit jaar gaan we ook naar Breda, Nijmegen en Zwolle.

Win gratis treinreis
Zin gekregen in een treinreis? Mooi, want NS deelt 2 x 2 dagkaarten voor de tweede klas uit. Hoe je deze wint? Deel in een reactie onder dit bericht jouw favoriete hotspot in jouw favoriete stad.

De leukste stedentrips op LINDA.tv
Aankomende vrijdag trappen we de serie af met Groningen. Kun je niet wachten op deze tips? Gelukkig biedt NS alvast inspiratie met #nsfavourites: een blog vol tips voor een dagje uit naar jouw favoriete stad. Geschreven door locals en de leukste bloggers van Nederland. Onder het kopje ‘food’, ‘cultuur’ of ‘shopping’ vind je de leukste tips. Daarnaast biedt NS hier ook handige stedengidsen; de cityguides die bomvol leuke adressen voor jouw favoriete stad staan. Kijk ook even bij de tien leukste restaurants van Groningen en bereid je alvast voor.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE | CITYHOPPEN MET LINDA. & NS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ge VeldGe Veld

Even benieuwd of de 2 x 2 dagkaarten al vergeven zijn?...

Tiny JoepTiny Joep

In Den Bosch varen onder de Dieze is een aanrader. Goede gids met leuke verhalen. Kaartje is niet zo duur en ook online te boeken. Maar ook de stadswandeling is heel leuk.

Jip RasJip Ras

The Village Coffee &Music aan de Voorstraat in Utrecht!Lekkere koffie, de beste koffiemeester, fijne muziek (regelmatig live!), gezellige huiskamer, mooie mensen. Alsof je thuiskomt op een vreemde plaats!Enkele meters vanaf de Neude in de veel onbekendere Voorstraat die echt het ontdekken waard is met veel leuke winkeltjes, designershops en in de zijstraatjes (oa de voormalige 'hoerenstraat', hardebollenstraat) tal van creatieve zelfstandige ondernemers waar je zeker eens bij binnen moet kijken!Dan niet die goede koffie vergeten natuurlijk!Geniet!Lieve groet,Jip

krista Stamkrista Stam

Cinema paradiso in amsterdam om heerlijk italiaans te eten in een mooie setting

anneke veldhuys putteranneke veldhuys putter

Waanders in de Broeren is een gigantische boekenwinkel in Zwolle, gevestigd in de Broerenkerk. Prachtig om te zien en je kunt er niet alleen slagen voor de meest uiteenlopende boeken maar ook sfeervol eten in de Brasserie of een expositie bezoeken.

Wendy SmitsWendy Smits

mijn favo hotspot is absoluut Het Volkshotel in A'dam Oos. Onwijs gaaf hotel met supervette creatieve kamers, maar ook een toffe lunchroom, gave bar, perfecte werkplek, te gekke badplaats (check de site!!) en van een feestje zijn ze ook niet vies. Uberbeleving ten top! Drink er een borrel, eet er een goede burger, slaap er een nachtje of wat: geloof me, het is er giga leuk!

Wendy SmitsWendy Smits

A'dam Oost dus (typen doe je ook met een t ;) )

Meer Cityhoppen met LINDA. & NS

Waarom je absoluut een dagje naar het gezellige Nijmegen wilt
Advertorial

Waarom je absoluut een dagje naar het gezellige Nijmegen wilt

Brabantse gezelligheid, maar dan in Gelderland: dat vind je alleen in Nijmegen. Deze leuke stad aan de Waal is dan ook perfect voor een dagje vakantie in eigen land. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser