Advertorial

Dagje weg? Dit zijn de hotspots van de leukste steden van Nederland

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Goed nieuws: wij zijn heel Nederland doorgereisd en hebben voor jou de leukste steden voor een dagje weg uitgeplozen.

LINDA.tv ging samen met leuke locals naar de fijnste steden van Nederland. In een aantal korte video’s kun jij direct zien waar je moet zijn.

Het pittoreske Leiden
Zo struinden we met Michelle door Leiden. Hier kun je koffiedrinken bij Francobolli en direct even een berichtje naar het thuisfront sturen. Je kunt bij Francobelli namelijk mooie kaartjes kopen die je direct in de verzendwand stopt.

Rotterdam is helemaal hip
Met Esha reisden we naar Rotterdam. Daar moet je sowieso een bezoekje brengen aan de Witte de Withstraat. Terrasjes en fijne kroegen voeren hier de boventoon. En houd je wel van een goede burger? Ga dan naar Café ter Marsch.

Groningen is de treinreis waard
Laurine liet ons het heerlijke Groningen zien. Je zit er even voor in de trein, maar dan heb je ook wat. Na een bezoekje aan het Groninger Museum loop je in vijf minuten naar Le Souk waar je diverse exotische lekkernijen scoort voor een uitgebreide lunch.

Op naar Maastreg
Meer zin in het zuiden van het land dan het noorden? Ook in Maastricht hebben we de leukste hotspots verzameld. Wanneer je een beetje cultureel wilt doen, mag je de basiliek daar zeker niet missen.

Eet je rond aan Bossche Bollen
Ook Den Bosch  maakt ons blij. We kunnen niet ontkennen dat een Bossche bol van Bakkerij Royal daar zéker aan bijdraagt. In Den Bosch kan je ook fijn shoppen: breng absoluut een bezoekje aan Koekwaus. Deze winkel wordt gerund door twee zussen met een heerlijke smaak.

Bijzonder museum en lekker eten
Ga je graag naar de randstad? Breng dan een bezoek aan Haarlem. Hier vind je niet alleen het fascinerende museum Het Dolhoys, waar vroeger krankzinnigen werden verpleegd, maar kun je ook fantastisch lunchen bij Native of Roast Chicken.

Wil je de hotspots op papier? Dat kan
Voor een dagje weg zijn Leiden, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Den Bosch en Haarlem ideaal. Nog fijner: wij hebben voor elke stad een handig pdf’je gemaakt, waardoor je in een oogopslag ziet waar je ’t lekkerst kunt lunchen en de meest bijzondere pareltjes shopt. En bij al die plekken kom je ook nog eens zo, hop, vanaf het centraal station.

Opzoek naar een leuke aanbieding? Klik hier.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | TV | CITYHOPPEN MET LINDA.TV | CITYHOPPEN MET LINDA. & NS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Cityhoppen met LINDA. & NS

Waarom je absoluut een dagje naar het gezellige Nijmegen wilt
Advertorial

Waarom je absoluut een dagje naar het gezellige Nijmegen wilt

Brabantse gezelligheid, maar dan in Gelderland: dat vind je alleen in Nijmegen. Deze leuke stad aan de Waal is dan ook perfect voor een dagje vakantie in eigen land. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser