Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Wij kijken Boer Zoekt Vrouw

Boer Frank zoekt opnieuw een vrouw: hij en Anita zijn uit elkaar

Boer Frank zoekt opnieuw een vrouw: hij en Anita zijn uit elkaar

Geitenboer Frank en Anita van ‘Boer zoekt Vrouw’ seizoen 2010/2011 hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn sinds een maand uit elkaar.

| Ashley Doogan

Dat meldt KRO-NCRV.

Frank en Anita

Ze zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. “We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken”, zegt Frank in het bericht van KRO-NRCV. Anita woont nog op de boerderij tot ze een nieuwe woonruimte heeft gevonden. Ongemakkelijk? Totaal niet: “Er is absoluut geen ruzie”, zegt Anita. “Dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken.”

Lees ook
Yvon Jaspers over alle ‘Boer zoekt Vrouw’-kinderen: ‘Ons doel is natuurlijk een hele BzV-generatie

Afsluiting op de afterparty

Dat de twee nog door één deur kunnen, is wel duidelijk: de exen waren afgelopen zaterdag zelfs samen op de Boer zoekt Vrouw Afterparty. “Dat was voor ons een hele fijne manier om onze Boer zoekt Vrouw-jaren samen af te sluiten. We hebben een mooi feest gehad en kregen veel steun van de andere boeren die we dit nieuws al eerder hadden verteld.”

SNACKS | BEKEND | WIJ KIJKEN BOER ZOEKT VROUW

Bron: KRO-NRCV | Foto: KRO/NCRV

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Wij kijken Boer Zoekt Vrouw

Lees dit ook even

Please update your browser