Advertorial

Met deze miniquiz leiden we je linea recta naar het ideale mannencadeau

Met deze miniquiz leiden we je linea recta naar het ideale mannencadeau

Mannen zijn – op vrouwen na – de leukste wezens op aarde, maar op sommige vlakken kunnen ze nog wel eens een helpende hand gebruiken. 

Bij het zoeken van een nieuw geurtje bijvoorbeeld.

Miniquiz

En oké, bij nog honderd-en-één andere dingen, maar daar moet een ander boek over geschreven worden. Hier richten we ons op een miniquiz. Eentje waarbij jij je man, vader, broer, vriend of schoonvader op weg helpt bij de zoektocht naar een nieuw, overheerlijk geurtje.

Beauty Awards 2018

Vanwaar dit genoegen? Da’s simpel. ICI PARIS XL bestaat dit jaar alweer vijftig jaar en organiseert daarom de Beauty Awards 2018. Kun je héle fijne prijzen bij winnen, maar los daarvan biedt onze favoriete parfumerie ook een helpende hand – bij het zoeken van het ideale herenparfum dus.

Val in de prijzen

Psst… Stem hier ook nog even op jouw favoriete beautyproducten van 2018 en met een beetje geluk hopelijk hoor jij op 5 september ook nog eens dat je met je neus in de beauty-boter bent gevallen. Goodiebags ter waarde van 200 euro, om maar wat te noemen. Goed, maar nu eerst: de miniquiz. Maak hem zelf, of duw hem onder de neus van de man die hem goed kan gebruiken.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE | BEAUTY AWARDS

Bron: ICI PARIS XL | Foto: ICI PARIS XL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty awards

Lees dit ook even

Please update your browser