LINDA.ATELIER

Schrijf je in en maak kans op één van de exclusieve LINDA.ATELIER-sessies

Werken, sporten, kinderen ophalen en ondertussen ook nog eens leuk (én humoristisch) meedoen op Instagram: we hebben het er tegenwoordig maar druk mee. 

| Suzette Hermsen

Zo druk dat je aan het eind van de week (of dag) echt even een momentje voor jezelf nodig hebt.

Chocolaatme
Dan kun je natuurlijk naar een reep chocolade grijpen en voor de rest van je weekend horizontaal op de bank gaan liggen, maar je kunt ook naar een reep chocolade grijpen en ondertussen iets actiefs gaan doen. Want eerlijk is eerlijk: op werk zitten we al de hele dag en van dat beeldschermturen wordt een mens ook niet bepaald gezonder.

Een actief momentje voor jezelf
Om toch even een fijn, dóch actief momentje voor jezelf te creëren, heeft LINDA. in samenwerking met NESTLÉ L’ATELIER (je weet wel, dat chocolademerk met die belachelijk lekkere repen) een campagne opgezet: LINDA.ATELIER.

Wat houdt dat in?
In het kader van een momentje voor jezelf en even helemaal tot rust komen (en dan dus niet tot rust komen met behulp van de overprikkelingshel die Netflix heet) organiseren de twee merken vier actieve sessies waarbij je een bijzonder ambacht leert. Even die handjes uit de mouwen (letterlijk dus), hoofd leeg en volledig back to basic.

Even helemaal zen
Word je bijvoorbeeld helemaal enthousiast van de chocolatier in bovenstaand filmpje en krijg je spontaan zin om ook een uniek ambacht te leren? Dan moet je je echt opgeven voor één van de LINDA.ATELIER workshops: wandkleed weven, wolvilten, edelsmeden of een leren tas maken. Geloof ons maar, om even helemaal zen te worden, heb je echt geen dure yoga- of mindfulnesscursus nodig.

Inschrijven maar
Kans maken om aan één van deze (kosteloze) vier workshops mee te doen en lekker dat momentje voor jezelf te pakken? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wie weet word jij uitgekozen om in november mee te doen aan één van de LINDA.ATELIER sessies. Leuk detail: tijdens de workshops zullen de unieke repen van NESTLÉ  L’ATELIER ruimschoots aanwezig zijn. Dus ja, alleen al daarom wil je deze boot absoluut niet missen.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | OPROEP | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.ATELIER

Van tevoren niet gedacht, maar zij maakten hun eigen kleed van schapenvacht
Advertorial

Van tevoren niet gedacht, maar zij maakten hun eigen kleed van schapenvacht

Dat het buiten pijpenstelen regende, hadden de winnaars van de workshop vachtvilten niet in de gaten. Zij waren druk bezig met het bewateren, rollen en plukken van hun eigen stuk schapenvacht, en dat allemaal onder het genot van een heerlijk stuk chocolade van NESTLÉ L'ATELIER.

Ringen maken een makkie? De workshop edelsmeden bewijst het tegendeel
Advertorial

Ringen maken een makkie? De workshop edelsmeden bewijst het tegendeel

Altijd al een keer een eigen sieraard willen maken? De negen vrouwen die zich inschreven voor onze workshop edelsmeden ook. Maar dat viel best nog even tegen. 

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas
Advertorial

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas

Weet je nog? Die toffe actie van LINDA. en NESTLÉ L’ATELIER? Je kon een workshop winnen om je eigen leren tas te maken. Deze drie geluksvogels vielen in de prijzen en lopen nu rond met hun unieke, zelfgemaakte tasje.

Gezelligheid en héél veel chocolade tijdens workshop wandkleed weven
Advertorial

Gezelligheid en héél veel chocolade tijdens workshop wandkleed weven

Nooit van wandkleed weven gehoord? Dan moet je de foto's van deze workshop als de wiedeweerga eens even bekijken. Mind our words: dit ambacht is het nieuwe ontspannen. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser