LINDA.ATELIER

Laat de boel de boel: lekker aan de slag met vilt, dat is wat je wilt

Laat de boel de boel: lekker aan de slag met vilt, dat is wat je wilt

Je kunt natuurlijk een momentje voor jezelf pakken met een stapeltje wollige zelfhulpboeken. Kan. Of je steekt daadwerkelijk je handen uit je mouwen en gaat écht aan de slag. Met wol.

| Suzette Hermsen

Hoe? In een exclusieve workshop wolvilten, gegeven door textielkunstenaar Jantine Hos. En geloof ons, daar is niks wolligs aan.

Lees meer
Vergeet die mindfulnesscursus: zen word je tijdens de LINDA.ATELIER-sessies

Een actief momentje voor jezelf
Om een fijn momentje voor jezelf te creëren, heeft LINDA. in samenwerking met NESTLÉ L’ATELIER (je weet wel, dat chocolademerk met die belachelijk lekkere repen) een campagne opgezet: LINDA.ATELIER, bestaande uit vier sessies waarbij je even volledig tot rust kunt komen door eens een keer niet met je hoofd, maar met je handen aan het werk te gaan.

Eeuwenoude techniek
Eén van die workshops is wolvilten, gegeven door de inspirerende textielkunstenares Jantine Hos. In haar workshop leer je hoe je uit ruwe schapenwol, vers geschoren, een compacte stof kunt maken. Het is een eeuwenoude techniek waarbij je door beweging de wolvezels aan elkaar laat klitten, zonder dat de bijzondere structuur en look van de schapenvacht verloren gaat. Een uniek werkstuk is het resultaat. Te gebruiken als kleed, om een kussenhoes van te maken, als basis voor een tas of om aan de muur te hangen.

Hierom houdt Jantine van wol
Jantine: Jantine: “Wol is het meest weerbarstige én het dankbaarste materiaal dat ik ken. Het blijft me uitdagen en inspireren om telkens weer nieuwe ontwerpen en toepassingen te ontwikkelen. De rijkdom aan wolsoorten en de diversiteit aan kleuren is schijnbaar eindeloos. Heerlijk om met een dergelijk natuurproduct te kunnen werken en fijn om de kennis met anderen te kunnen delen.”

Inschrijven maar
Kans maken om aan deze workshop mee te doen? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wie weet word jij uitgekozen om op zaterdag 10 november lekker die handen uit de mouwen te steken. Inschrijven en kans maken op één van de andere LINDA.ATELIER-sessies kan natuurlijk ook.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.ATELIER

Van tevoren niet gedacht, maar zij maakten hun eigen kleed van schapenvacht
Advertorial

Van tevoren niet gedacht, maar zij maakten hun eigen kleed van schapenvacht

Dat het buiten pijpenstelen regende, hadden de winnaars van de workshop vachtvilten niet in de gaten. Zij waren druk bezig met het bewateren, rollen en plukken van hun eigen stuk schapenvacht, en dat allemaal onder het genot van een heerlijk stuk chocolade van NESTLÉ L'ATELIER.

Ringen maken een makkie? De workshop edelsmeden bewijst het tegendeel
Advertorial

Ringen maken een makkie? De workshop edelsmeden bewijst het tegendeel

Altijd al een keer een eigen sieraard willen maken? De negen vrouwen die zich inschreven voor onze workshop edelsmeden ook. Maar dat viel best nog even tegen. 

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas
Advertorial

Deze geluksvogels wonnen een workshop en maakten hun eigen leren tas

Weet je nog? Die toffe actie van LINDA. en NESTLÉ L’ATELIER? Je kon een workshop winnen om je eigen leren tas te maken. Deze drie geluksvogels vielen in de prijzen en lopen nu rond met hun unieke, zelfgemaakte tasje.

Gezelligheid en héél veel chocolade tijdens workshop wandkleed weven
Advertorial

Gezelligheid en héél veel chocolade tijdens workshop wandkleed weven

Nooit van wandkleed weven gehoord? Dan moet je de foto's van deze workshop als de wiedeweerga eens even bekijken. Mind our words: dit ambacht is het nieuwe ontspannen. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser