Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit gebeurt er als je de koffie-expert van Perla vraagt een ASMR-video te maken

In ASMR-video’s zie en hoor je mensen tikken, ritselen of zachte – jawel – smakgeluiden maken. Daar worden luisteraars zeer ontspannen van. Moet je nagaan als je daar het branden, melangeren en malen van koffiebonen aan toevoegt.

Laat de koffie-expert van Perla, André Hoinkis, nou precies dát doen. Het resultaat is de ontspannendste koffie-ervaring ooit.

ASMR en koffie

En da’s weer eens een ander effect dan je meestal van je koffie gewend bent (drinken, wakker, gáán). ASMR (Autonomous sensory meridian response) wordt letterlijk beschreven als een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug. Is dat niet net het gevoel dat je kunt hebben bij een écht lekkere koffie? Koffie met een smaak die zó goed is dat de rillingen over je rug lopen van genot? Perla vindt van wel, en als je het ons vraagt, bekijk deze video en jij voelt het ook.

UTZ

Voor ultieme ontspanning kun je je dus laten meenemen door André Hoinkis, maar mócht je dat even niet uitkomen, dan kun je het ook anders aanpakken. Thuis, met Perla Superiore.  Da’s jouw favoriete koffie met een superieure smaak waar niets tegenop kan – oké, behalve André Hoinkis – die eigenlijk dubbel zo goed drinkt omdat alle koffies UTZ-gecertificeerd zijn. UTZ Certified is een keurmerk opgericht door Albert Heijn en een koffieproducent in Guatemala, en staat voor duurzame landbouw. Perla’s groene koffie komt rechtstreeks van UTZ-gecertificeerde plantages die met zorg zijn geselecteerd.

Eén miljoen

Dankzij het UTZ-programma leren boeren betere landbouwmethoden, creëren zij betere werkomstandigheden en kunnen ze beter zorgen voor hun kinderen en de natuur. Inmiddels is UTZ het grootste keurmerk voor duurzame koffie (en thee en cacao) ter wereld. Ruim één miljoen boeren in 41 verschillende landen werken volgens de UTZ-richtlijnen.

Stapje verder nog

Met het Perla Future Coffee Project gaat Perla nog een stap verder op het gebied van duurzaamheid en de ontwikkeling van klimaatresistentere koffieplantages. Zodat je met een goed gevoel kunt blijven genieten van de allerlekkerste koffie. Zet met die gedachte in je hoofd de video dan maar weer eens aan. Ontspanning gegarandeerd.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | ASMR

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer ASMR

Lees dit ook even

Please update your browser